A hatodik helyezett Ekenas II együttese fogadja a tizedik Espoo együttesét a finn negyedosztály ötödik fordulójának zárómérkőzésén.

Nincs nagy különbség a két együttes között, mindössze két pont választja el a két együttest egymástól. Amíg a hazaiak 2-0-2-vel állnak, addig a vendégek 1-1-2-es mérleget tudnak felmutatni. A gólkülönbségben már van különbség, méghozzá az Espoo javára. A négy mérkőzésen eddig az Ekenas II 5-12-es, az Espoo pedig 4-7-es gólaránnyal áll. Összehasonlításképp, a négy véreséggel, utolsó helyen álló NuPS áll tizennégy kapott góllal.

Szóval a hazai oldalon nem jó a védelem, döcögös a támadójáték. Három meccsen kapták a tizenkét gólt, és három mérkőzésen rúgták az ötöt. A listavezető EBK együttesétől 7-1-re kaptak ki, ezen kívül középmezőnybeli együttesekkel játszott felemás eredményeket.

A vendégek találkozóin mondhatni kevés gól van, kiegyensúlyozott együttes képét mutatják. A kevés rúgott és kapott gól ugyan nem jó előjel, illetve az egymás elleni mérkőzések hiánya is okot adhatna a félelemre.

A vendégek idén pottyantak ki a harmadik vonalból, ezért nem találkoztak eddig egymás ellen.

Mivel mostanában megégettem magam az egyértelmű overes találkozókkal, így próbáltam most egy olyat választani, ahol nincs magasan az over/under határ. Tényleg a hazai együttes gyenge védelmében bízok, remélhetőleg egy 2-3 gólt benyelnek majd. Egy szinten vannak, mindkét csapattól gólt, gólokat várok. Egy 2-2-es végeredményt tippelek annak ellenére, hogy kevés a döntetlen a ligában.

Ekenäs IF II - FC Espoo: Gólok száma - Felett/alatt tipp