Megy a darálás a magyar másodosztályban. Már a negyedik körnél beiktatják az első hétközi fordulót. Ebben a megállás nélküli futásban pedig jöhetnek a gólömlések, pláne a hazai pályán rendre gólratörően játszó és eredményes Budaörs otthonában. A Márkus Tibor vezette Budaörs a hétvégén Pécsen 1-1 -es remit ért el, ami igazságosnak mondható, ám Sajbán Miklóséknak volt két nagyobb helyzetük is, amit ha gólra váltanak akkor teli zsákkal térhettek volna haza a Mecsekaljáról. A Budaörs rendre megszerezte a vezetést a három eddigi fordulóban, de csak az elsőben, Kecskeméten sikerült megtartania is az előnyét.

Odahaza a Szolnok ellen 2-0 -ás félidő után buktak el nagyon csúnyán, most szeretnék az első félidő forgatókönyvét alkalmazni, egy újabb átalakuláson keresztül menő Győr ellen, de szerdán megtartani is a kiharcolt előnyt.Bár a Győr nem játszik sok gólos meccseket, ha a meccseket pörgetős ellenfelekbe botlik, akkor hajlamos felvenni a kesztyűt és ugye ott van nekik az elmúlt idény gólkirálya Priskin Tamás is. Elég csak a két együttes utolsó három NBII -es budaörsi találkozóját említeni. 2018 - ban 3-1, 2019 -ben 2-2 és tavaly ugyancsak 2-2 lett az eredmény.

A pécsi egy pont és az első otthoni bajnoki elbukása után éhes a sikerre a Budaörs, most az idegenben rendre haloványabb Győr ellen veselkedhetnek neki nagy elánnal, hogy megszerezzék az első hazai sikerüket. A két hazai gól nálam nagyon erős tipp, kérdés, hogy most ez a találat szám mire lesz elég, mert ha lesz megint kihagyás, akkor az elmúlt két évben bemutatott 2-2 -es remi is könnyedén előfordulhat.

Budaörsi SC - Győri ETO: Budaörsi SC által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp