Jó kis Magyar első osztályú bajnokságot láthatunk idén, egyre több a sok gólos ütközet, a Paks által előhozott adok-kapok stílust, ha nem is átvette sok csapat, de láthatóan a támadójelleg domborodik ki a találkozóikon. Ilyen az egyből visszajutó Debrecen is, amely a kispadról Huszti Szabolcs vezetésével, a pályán pedig Dzsudzsák nagy akarásával hozza futószalagon a sokgólos bajnokikat. Nyitányként az újáépített bozsik Stadionban sziporkáztak és 4-1 -el szomorították el a kispesti Leo kabalafigurát, aztán az Újpest ellen 0-2 -ről felállva megmutatták, hogy képesek a padlóról felállva pontot menteni. A legutóbb pedig partnerek voltak és bátran asszisztáltak - az óriási melegben - a Paks szokásos gól kavalkádjához.

Most odahaza is szórakoztathatják a közönségüket és a TV előtt ülőket. Az ellenfél a Zalaegerszeg lesz, amely a mankóval a pálya széléről az utasításokat küldő Waltner Róberttel ,csupán a kezdő fordulóban a MOL Fehérvár ellen szerzett egy ponttal áll. A Mezőkövesd ellen ők is megmutatták, hogy belemennek az ütközetekbe , ami végül egy rosszul elsült 2-3 -ra volt elég. A Puskás ellen pedig hiába szerezték meg a vezetést, az Akadémia fordított, majd a vihar által szétszabdalt és 3 nappal eltolt befejezésnél már nem tudtak megújulni.

A Debrecen gólképessége odahaza hatványozottan előjöhet, míg a Zete ezzel az egy ponttal a tarsolyában nem a védekezésre fog berendezkedni. A Paks e heti meccse mellett itt várom a legjobban, hogy megnyíljon a 4. fordulóban majd a "gólcsap".

DVSC Debreceni - Zalaegerszegi TE: Gólok száma - Felett/alatt tipp