Támadom tovább az Arsenal csapatát, ahogy a Chelsea ellen is tettem, egyszerűen annyira gyengék az élmezőnyhöz képest, hogy ezek az 1,7 körüli hendik - vagy éppen idegenbeli győzelmek - kihagyhatatlanok.

Adott Pep Guardiola Manchester Cityje, akik a keret alapján két csapatot is nyugodtan ki tudnának állítani az Arsenal ellen úgy, hogy bőven esélyesek lennének. Javítottak a Spurs elleni előző heti zakón, ugyanis gurítottak egy szolid 5-öst otthon a Norwichnak. A jelenlegi erőviszonyok alapján kb. a Norwich szintjén áll ez az Arsenal és nem hinném, hogy pont az Etihad-ban támadnának fel. Tele van klasszisokkal a City, a széleken borzasztóan veszélyesek és általában végig dominálják a meccseket gyengébb ellenfeleik ellen. Kedvére rotálhat Pep, ugyanis ez az Arsenal rendkívül gyenge fényben pompázik az eddigi szezonban.

Nagyon gyengén muzsikál Arteta csapata, két meccs 0 pont és 0:4-es gólarány. A Chelsea ellen nem szégyen mondjuk kikapni, de az első fordulós Brentford zakó nehezebben magyarázható. Vásárolnak nyakra-főre, de nem láttam még igazán jelentős erősítést az ágyúsoknál. Nem gondolom, hogy a City ellen térnének vissza a jó útra, komoly verésbe szaladhatnak bele ismét.

Az egymás elleniken is masszív manchesteri fölény mutatkozik, a keretek alapján pedig nem kérdéses, melyik csapat a sokkal erősebb. Otthon a City egyébként is domináns játékot szokott hozni, ideális ellenfél lesz Sterlingéknek a mostani Arsenal, könnyed 2-3 gólos győzelmet várok nagyobb probléma nélkül.

Manchester City - Arsenal: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp