Romániában még csak az alsóbb osztályú csapatoknak kezdődőtt el a román kupa, két forduló ment már le, harmadosztályú és megyei csapatokkal, ebben a mérkőzésben viszont remek lehetőség van véleményem szerint.

Igazából nekem a hazai csapatról van információm, rengeteg új igazolással lett megtöltve a hazai, székelyudvarhelyi gárda. Tavalyi bajnokságnak is jó előjelekkel, viszonylag erős kerettel vágtak neki, abban a szezonban viszont nem jött ki a lépés, és egy nagyon szoros mezőnyben csak az osztályozó helyet tudták elérni, így azért kellett játszani, nehogy kiessenek, hol ott a dobogót célozták meg. Ennek eredményeképp nagy mozgások voltak a nyári szünetben a csapatnál. Távozott az edző, és első lépésként nem új edző után néztek, hanem egy tehnikai igazgató után, aki majd felelni fog az új edző és az új játékosok ide csalogatásában, régi-új embert köszönhettek Mészáros Alpár személyében ebben a posztban, aki eddig remekül teszi a dolgát. Ő hozta a kispadra Mihai Ianc vezetőedzőt, aki az eddigi felkészülési mérkőzések alapján jól muzsikál. Rengeteg tapasztalt játékossal töltötték meg a csapatot, bár 98 százalékban magyar lakta város, rá kellett jöjjenek, hogy helyiekkel, és csak magyar ajkú labdarúgókkal nehéz jó eredményt elérni, ennek is köszönhetően, rengeteg új igazolás érkezett, Savin Cosmin mondható a legnagyobb névnek, aki az első osztályt is megjárta, és a második ligás FK Csíkszeredától sikerült haza csábitani, ugyanakkor mellette kizárólag olyan játékosok érkeztek, akik már tettek le valamit az asztalra, és komoly harmadik, második ligás tapasztolakkal bírnak.

Eddigi kupa meccsein és felkészülési mérkőzéseit kivétel nélkül megnyerte a hazai gárda, azt várom, ezt a kupa találkozót is hozzák és tovább tartson a nyerő szériájuk.

AFC Odorheiu Secuiesc - CS Unirea Ungheni 2018: Dupla esély - Dupla esély tipp