A Real Betis - Real Madrid meccsek nem a döntetlenekről szólnak. Alig-alig találni remit, hisz a Betis általában a nagyok ellen nagyon pörög, nagy elánnal veti bele a meccsbe magát, azt vagy összejön a bravúr, vagy durr, visszanyal a fagyi, és akkor zakó a vége. A Betis-Real Madrid általában a gólokról szólnak, adok-kapok meccsek ezek.

Most nem zárom ki, hogy a Betis megfő, mert ez a Betis nem tűnik acélosnak. Iksz a Mallorca és iksz a Cádíz ellen, hát ezek nem a kirakatba való eredmények. A játék is döcögős, a keret is keskenyebb lett, akik játszanak, azok sem igazán pörögnek, szóval a baj nem kicsi. Mondjuk még nem is nagy, és jellemző erre a klubra, hogy igazán tényleg a nagy csapatok ellen pörögnek fel. Más kérdés, hogy a Real Madrid legyőzése sem ér hat pontot...

A Mallorca és a Cádíz is képes volt korai gólt szerezni. Ergo meglepő lenne, ha Benzemáék is korán villannának?! Mandi eligazolt, aki bár nem hibátlan védő, de hogy rendre lobogott benne a tűz, az tény. Mandi mindig szívből játszott, és azért az ilyen energia többlettel focizó srácok a társakat is tudják tüzelni. Bartra sérült, Emerson is átugrott a Barcához.

Viszont tényleg nem zárom ki, hogy a Betis erre a meccsre felszívja magát. Meg na, azért a másik Királyi csapata védekezése sem hibátlan egyelőre. A Real Madrid ebben az új Ancelotti érában azért szabadabb focit játszik, Alavés ellen 4-1-es siker, Levante ellen 3-3-as remi, van itt lőtt és kapott gól, minden, mint a búcsúban. Alaba relatíve friss hús, bár védő, azért ő is ilyen Marcelo stílusú játékos, aki inkább szeret előre játszani. Ahogy nézem, Marcelo kezd Alaba mellett, Militao oldalára pedig visszatér Carvajal, aki meg rengeteget hagyott ki. Nála is benne lehet a hiba. Nincs Kroos, a hibátlan alibi passzok embere, így több labdaeladás van, Isco is inkább támadó típus, Valverde is szeret előre játszani, szóval szemnek kellemes focit játszik a Real Madrid, benne vannak a lőtt és kapott gólok is. Vini Jr-éknak meg csípkedni kell magukat, mert Mbappé meg nem a padra érkezik.

A Betisnél Bartra és Mandi nincs, a Real Madridnál meg Ramos és Varane. Két-két belső védő mínusz az előző idényhez képest, az más kérdés, hogy azért az említett srácokban is benne volt a hiba, főleg Bartrában és Varane-ban.

Az utolsó Betis-RM meccs gólátlaga 5,2-es, mondom, ezek nem szoktak gólszegény meccsek lenni, és látva ezt a mostani Madridot, 4-5 gól ebben a meccsben is lesz.

Real Betis - Real Madrid: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp