Megégett az előző körben mindkét nemzeti csapat. Párizsból Bosznia pimasz játékkal és szerencsével elcsent egy pontot. Ukrajna a 93. percben azt hitte, győztes gólnak örülhet Nurszultánban, azonban a szívós kazahok az utolsó utáni pillanatban 2:2-re hozták a mérkőzést.

Úgy érzem, hogy Ukrajnának kényelmetlenebb a pontvesztés. Négy meccs, négy döntetlen, s a nyitófordulóban hiába szereztek a gallok ellen Franciaországban egy egységet (1:1), mert a csoport leggyengébb láncszemének tartott Kazahsztánnal szemben oda-vissza csak két remire futotta. Magyarul elszállni tetszik Ukrajna kvalifikációja, mert Bosznia és Finnország sokkal kedvezőbb helyzetbe került. Rajtuk már csak az esetleges világraszóló bravúr, vagy ellenfeleinek körbeverése segíthet. Az van, hogy nagyon nem kedveltem a színtelen-szagtalan Ukrajnát az EB-n. Ahogy Sevchenko csapata „menetelt” és pocsék teljesítménnyel a nyolcba jutott egyáltalán nem tetszett. Aztán Anglia egy határozott veréssel (csakúgy, mint ellenünk), helyretette az együttest. Seva leköszönt, Petrakov jött, s ő is egy védekező stílusú játékkal indított. Zinchenko a középpályán, és a Yamolenko, Sydorchuk, Yaremchuk trió egyéni villanásától remélik a gólszerzést.

Eléggé lúzer erőforrásai ellenére Franciaország. A világbajnok meglepő módon esett ki az EB-n is 3:1-es vezetésről, pedig sokan (magam is) a végső győzelem megszerzésére lőttem be a gallokat. Szóval a legjobb nyolc se jött össze, s a torna utáni első meccs is besült. Dzeko lőtt egy parádés gólt, amit viszonylag gyorsan egalizált Griezmann. Aztán a második félidőben emberhátrányba kerültek a franciák és lehozták ikszre a meccset szerdán. Tulajdonképp ez a botlás még belefért, most azonban kell a három pont Kijevből, s komolyan veszik majd a győzelem szükségességét a sztárok.

Jelenleg a vendégek sikere 1,60 körül kapható, s szerintem sokan rámennek majd a mérkőzés előtti órákban a tutti üzletre így kezdésre 1,40 körüli értékre várok itt egy odds zuhanást! Franciaország egyértelmű esélyese a meccsnek, a világsztárok előadásán a másfél overt mégis 1,30 fölé lőtték a bukik! Tény: nincsenek formában a vendégek! Viszont ez egy alap kvalifikációs meccs, profin behúzzák majd, s minimum két gólt tesznek közé!

Ukrajna - Franciaország: Gólok száma - Felett/alatt tipp