Kissé elfogultan írom ezeket a sorokat bevallom, de mikor ha nem itt és most?

Az előző fordulóban Magyarország kikapott hazai pályán Angliától, egy elég sima vereség lett sajnos a vége. Rengeteg egyéni hiba okozta a nemzeti tizenegy vesztét, de azt gondolom, hogy ezek a problémák inkább ilyenkor jöjjenek ki, mint egy-egy kulcsfontosságú találkozón. Márpedig ez a vasárnapi duplán is az, ugyanis nem elég, hogy Lengyelország behozta pontszámban Magyarországot, de jobb gólarányának köszönhetően be is előzte. Egy sérülés és egy betegség is akadályozza Marco Rossi szövetségi kapitányt abban, hogy a lehető legjobb felállásban álljon ki a válogatott. Varga Kevin jól mozgott becserélése után, sajnálatos a sérülése, illetve Szalai Ádám betesége is. Kiváncsian várom, hogyan reagál majd Szalai kiesésére Rossi. Összeállhatna a Sallói-Sallai-Szoboszlai hármas, biztosan több helyzet lenne, mint alapesetben Szalai Ádámmal, aki hasznos játékos, de sajnos kevésbé gólveszélyes.

Az albánok négy játékost is kénytelenek ellenünk nélkülözni, mind a négyen eltiltás miatt nem játszhatnak. Ez nagy érvágás Albániának, és erre még felreppentek olyan hírek, hogy egy esetleges vereséggel elbúcsúzhatna posztjától az albánok szövetségi kapitánya. Nincsennek könnyű helyzetbe, ráadásul kérdéses, hogy a lengyelek elleni pofonból mennyire tértek magukhoz.

Azt gondolom, hogy ha valamikor, akkor most érdemes lehet pakolni a magyar gólokat, Szalai Ádám kiesésével gyorsulhat a csapat támadójátéka, bár kérdéses, hogy így mennyire fogja tudni tartani a labdát a csapat. Adni kell egy esélyt a fiataloknak, akiknek muszáj élni a lehetőséggel, ha pótselejtezős helyen szeretne végezni az együttes.

Albánia - Magyarország: Magyarország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp