Az egész biztos, hogy a háromesély szorzóit tekintve itt bizony bármi lehet. De nem csak a szorzók alapján, mert a magyar válogatott most tényleg képes lehet bármire, akár pozitív, akár negatív értelemben. A védelmünk nem az igazi, bár 45 percig bírtuk Anglia ellen, ez csak azért volt, mert Anglia 45 percig nem akart focizni. A meccs elején ők térdeltek, a végén meg mi... Lehetett volna fordítva is...

Ami gáz, hogy a jobb oldalról elfogtak az emberek hátul, az angolok ellen pedig Bolla és Kecskés kevés volt. Kecskés nem válogatott szint, ez legalább kiderült, Bolla sem az jelenleg. Rengeteg rossz passz, hát na, elizgulták, nincs ebben semmi. Viszont neuralgikus pont, ott könnyen megbontható a védelem, és amennyi labdát elpasszoltak, ráadásul rendre kényes helyen, be a pálya közepére vakon, amiből az angolok lendületből jöhettek, hát nem volt jó nézni.

Gulácsi is kapott egy újabb potyolínót, szélről visszapasszolt labdákkal is kell valamit kezdeni.

Aztán kiesett Szalai Ádi koronavírus-fertőzés miatt, jó kérdés, Varga Kevint tolja-e előre Rossi. Én megtenném, legalább gyors, agresszív. Hahn egy jó csatár, de ő egy jó lelkű, kedves srác, nem egy piszkos játékos. Nikolics lassú, Varga lesz a megoldás, aztán nem kizárt, hogy jó megoldás.

Albánia a hírek szerint nem alibizni akar, és igazuk is lehet Hysayéknak, hisz 6 ponttal még bőven versenyben vannak a 2. helyért. Ha most nyernek, minket már meg is előznek. Hysaj, Manaj, és Gjasula eltiltott, ők azért neves albán játékosok nagy rutinnal. De még így is maradnak veszélyes spílerek, Uzunit jól ismerjük, egy csupaszív játékos, és ez egyébként is jellemző az albánokra.

Szerintem ők nem a levegőbe beszélnek, tényleg meg akarnak verni minket, ami egyébként még kapóra is jöhet. Eleve szeretünk és tudunk is kontrára játszani, és ha nem Szalai lesz elöl, hanem mondjuk Varga, akkor nem rá, hanem elé kell lökni a labdát. Nekünk még underes meccsünk nem volt ebben a sorozatban, és bízom benne, hogy mondjuk egy 2-1-es magyar sikerrel ez a széria folytatódik. Nem egy tuti tipp, de ilyen szorzón közepes téttel simán játszható.

Általában egy-két gólra világklasszis csapatok ellen is jók vagyunk, viszont ez a mostani védelem, és főleg a jobb szél nagyon sebezhető, ezt alighanem az albánok is kivideózták, meg a vak is látja/látta.

Albánia - Magyarország: Gólok száma - Felett/alatt tipp