Magyarország és Andorra párharca akár még pikáns is lehetne, hisz nehezen fogjuk kitörölni emlékünkből azt a vereséget, amikor elkaptak minket a pékek meg a villanyszerelők. Azóta már visszavágtunk nekik, márciusban 4-1-re vertük meg Andorrát, ami sokkal inkább festi meg a realitás képét.

De március óta is történtek dolgok, tisztesen helyt álltunk az Eb-n, viszont ezek a szeptemberi meccsek, ezek a szeptemberi vb-selejtezők nagyon cudar meccsek voltak. Mindenféle szinten van probléma. Nincs meg a tűz, a lendület, talán a hit sem, fizikálisan is elég gyengének tűnik a csapat, és mostanában edzői szinten is vannak elég fura döntések. Botka mit keresett elöl, Sallai mit keresett elöl. Fogynak a játékosaink, Varga Kevin is kidőlt, akiknek meg kreatívnak kellenek lenni, vagy nem kapnak labdát, vagy ha kapnak, akkor sem nagyon sülnek a cselek. A lövésekről meg ne is nagyon beszéljünk, hisz nem nagyon vannak. Szoboszlai sem igazán csillog, nincs igazán még villanása sem. Rengeteg a kényes pozícióban eladott labda.

Jó kérdés, mihez kezdünk amjd egy olyan csapat ellen, amely foggal-körömmel védi a 0-0-t? Alapesetben vannak játékosaink, akik egy-egy embert le tudnak venni, de ez kevés lesz, mert ha Sallai mondjuk levesz egy embert, jön a második, a harmadik...

Talán bízhatunk a szabadrúgásokban, Andorra elég durva focit játszik, nem lenne badarság a tizenhatos környékén felrugatnia magát a játékosainknak, hátha Szoboszlai lába elsül. Már ha egyáltalán játszik, mert azért ő nemrég tért vissza, nincs is csúcsformában, szóval Rossi sincs könnyű helyzetben. Hahn és Niko súlytalan, hát őszinte leszek, én egy nagyon szenvedős meccsre számítok, hisz Andorra csak a bekkelésre fókuszál majd, mi meg jelenleg elég sablonosak vagyunk, ezt a két meccset tekintve úgy egy komolyabb helyzetünk volt, amikor Kleinheisler egy-egyben az albán kapusba lőtte a lasztit. De azt a helyzetet sem mi dolgoztuk ki, csak 'adódott'. Nem volt egy normális akciónk, ezek alapján mondom én, hogy ez jó tipp lehet. Még 3-0-nál, 4-1-nél is cash back van, az meg, hogy 4+ góllal nyerjünk, nekem most elég irreálisnak tűnik. Persze nyerhetünk, de nekem inkább kiszenvedett 1-0, 2-0 van a szemem előtt.

Magyarország - Andorra: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp