A csoport favorit, Európa-bajnokságon döntős Anglia, 100% -os összproduktum melletti 17:1 -es gólkülönbséggel azzal szánt szándékkal utazik Lengyelországba, hogy győzelmével bebiztosítsa a katari világbajnoki részvételét.

Az ellenfeleken Southgate együttese átgázolt, mi egy félideig bírtuk, de utána kipukkantunk, mint a lufi.

Lengyelország egy olyan mérkőzést nyert meg Albánia ellen, ahol a dominanciát a balkániak ragadták magukhoz és a szerencsének, Lewandowskinak és a 4/4 -es kapuralövési/gól mutatójuknak köszönhették a sikert. San marinoban nem volt kérdés, hogy csak egy könnyed játszadozásra ugrottak ki a lengyel barátaink, aminek egy 7-1 -es kiütés lett a vége.

Ez a két meccs azonban nem tud felkészíteni egy Anglia elleni megmérettetésre.

Ráadásul a háromoroszlánosok pihenten várják a kilencven percet, hiszen Andorra ellen jószerivel a B csapato küldték pályára, a legjobbak pihentek vagy a végén 20 percre álltak be, mint Kane is aki ha már ott volt szerzett is gólt.

A lengyelek is kezdenek Paulo Sousa kezei alatt összerázódni, ám még nincsenek készen arra, hogy egy TOP válogatott ellen dominálni tudjanak.

Március végén Londonban a Wembleyben eredményben szoros, de játék képében sima találkozót nyertek az angolok az odavágón 2-1 -re. Csakegy óriási védelmi hiba révén szereztek gólt a lengyelek akkor. Persze van egy Lewajuk, de az nem elég egy sikerhez.

Úgy vélem Southgateék véghez viszik a mini remekművet és pontot tesznek a március-szeptemberi hadjáratukra, sikerükkel elérhetik, hogy matematikailag is csupán egy X kelljen a hátralévő három mérkőzésükből a kijutáshoz. Tippem: 1-2

Lengyelország - Anglia: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp