Lengyelország és Anglia meccsén én nagyon kevés olyan eseményre számítok, amikor a kommentátornak emelnie kell a hangján. Amolyan langyoskás, kevés eseményt hozó találkozót várok, hisz alapvetően egy döntetlen annyira egyik félnek sem rossz. főleg nem rossz az angoloknak, akik jelenleg 5 ponttal vezetne a lengyelek előtt, egy remivel ez meg is maradna, miközben a hátra lévő meccsek száma 4-re csökkenne.

Angliának ez nagyjából egyet jelenete az első hellyel, hisz San Marino és Andorra idegenben sem okozhat számukra gondot, míg minket és Albániát otthon fogadnak/fogadják, mese nincs, ez csoportelső-hely.

Lengyelország sem lehet majd csalódott egy esetleges döntetlen után. Bár való igaz, hogy annyira örülni sem lenne okuk Lewáéknak, de azért Anglia jelenleg elég acélos csapat. Reálisan nézve a csoport első helyére nincs sansz a lengyeleknek sem, ha nyernek, akkor sem. A második helyhez meg az az egy pont sem jön majd rosszul, amit itt összekaparnak.

A San Marino és Andorra elleni találkozók mellett lesz a lengyeleknek egy albán túrájuk, és majd a legvégén minket fogadnak, és ki tudja, nekünk lesz-e még sanszunk bármire is... Nem biztos...

Talán a lengyel barátaink is úgy okoskodnak, hogy nekünk ott már nem lesz sanszunk, és ugye lengyel-magyar két jó barát, ha kell odaadja a pontját...

Eleve húzós napokon vannak túl a játékosok, jön a hétvége, már talán mindenki picit előre is tekint, milyen bajnoki jön, jó lenne egészségesnek maradni.

Néztem itt az előző angol meccseket a vb-selejtezőket illetően, otthon nem hibáznak, de idegenben becsúsztak a remik. Skócia, Szlovénia, Ukrajna, Montenegró, LENGYELORSZÁG, megint Ukrajna ...-szóval ezek a kelet-, közép-európai csapatok azért el-elérnek remiket Anglia ellen. Én azt mondom, ez a meccs is döntetlennel zárul.

Lengyelország - Anglia: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp