Tavalyi szezon közepénél még a legmerészebb Pool szurkolók sem gondolhatták, hogy idén is BL-ben szerepelhet szeretett csapatunk, de a nagyszerű hajrának köszönhetően sikerült odaérni, sőt mi több, harmadik helyre futott be a szezon végén a Pool.

Klopptól az eddigi szezonokban azt láthattuk, hogy bátran mer nyúlni a kerethez, ha van rá lehetősége, és a BL szezon elején, csoportkörben, nem muszáj a legerősebb kezdőjét a pályára küldenie. Bár most van egy pár sérült játékosa most is, a keret elég erős ahhoz, hogy játék lehetőséghez jussanak az eddigi bajnokikon kevesebbet szerepelt játékosok. Hátul kezdhet Konate-Gomez védőpáros, szélen Tsimikas. Középen van a legnagyobb merítési lehetősége, ezért azt várom, hogy a hétvégi Leeds elleni meccsen csak cserepadon ülő Milner, Hendo és Jones végre a kezdőben találhatja magát. Előre pedig a felkészülés alatt rengeteget volt beprobálva Ox, mint hamis 9-es Firmino helyén, így ő is elől kaphat szerepet.

Elég kemény csoportnak mondható a Pool, Atleti, Milan, Portó négyes, viszont úgy gondolom, hogy az Atleti és a Pool egymás között leossza az első két továbbjutást érő helyeket, ehhez pedig az kell, hogy minimalista játékkal behúzzák a hazai meccseket a Milan-Portó ellen.

Bár nem nagyon követem az olasz labdarúgást, azt látni lehet, hogy eléggé távolodnak az európai elittől, tavaly a Milan a MU ellen esett ki úgy az EL-ből hogy momentuma sem volt, a Juventus gondolta nagyot fog CR leigazolásával és odaérhetnek a BL-ben, ennek ellenére egyik évben sem sikerült maradandót alkotniuk. Milan szurkolók bízhatnak egy esetleges jó szereplésben, ahhoz viszont elengedhetetlen egy adok-kapok az anfieldi pokolból, hiszen nem gondolom abból ők tudnának kijönni győztesként.

Összegzésképp egy védekező, biztonságra törekvő Milanra számítok vendég oldalon, míg hazai oldalon egy felforgatott, inkább B, mint A összeállítású vörös csapatot, akik minden bizonnyal nem fognak azon a pörgészámon futni, mint tették azt a hétvégi Leeds elleni mérkőzésen. Ezek tudatában a 3.5 gól alatti opció ezen a szorzón jól fizethet. Hajrá!

És mielőbbi felépülést a fiatal, hatalmas tehetséggel megáldott Harvey Elliotnak, aki nagyon súlyos és hátborzongató sérülést szedett össze a hétvégi PL fordulóban.

Liverpool - AC Milan: Gólok száma - Felett/alatt tipp