Óvatos duhajként támadom a BL első körét, viszont a Chelsea otthoni nagy arányú győzelmét nehezen tudom kihagyni és úgy gondolom, meglesz legalább a 2 hazai gól ebben a párosításban, a védelem meg általában rendben van ahhoz, hogy lehozzák kapott gól nélkül a meccseket.

Címvédőként vág neki a BL-nek Tuchel alakulata, akik azóta tovább erősödtek, visszatért ugyanis Lukaku aki ihletett formában viheti tovább csapatát. A tavalyi BL győztes gárda semmiben nem gyengült, csak tovább erősödött és ebben a csoportban joggal elvárás az első hely és a fölényes győzelmek. Kanté játéka kérdéses, hétvégén viszont Kovacic megmutatta, hogy nincs gond a középpályán a francia hiányában sem. Van miből válogatnia Tuchelnek mind a védelemben, mind a középpályán.

Az ellenfél is adott a hendis győzelemhez, ugyanis a Zenit nincs a karrierje zenitjén (húú...), idegenben ráadásul a Stamford Bridgen nem sok jó vár rájuk. Itt is nagyjából teljes kerettel állhat ki a csapat, viszont össze sem hasonlítható a játékosok minősége a hazaiakéval. Legutolsó 7 BL-beli szereplésülből 6-ot elveszítettek, míg a Chelsea utolsó 13 meccséből 12-n veretlen maradt. Az oroszok 6 vereségében rendre kaptak 2 gólt, míg az angol védelem ellen nem gondolom, hogy rendkívül sok esélyük lenne.

Lukaku neve szinte garancia a gólszerzésre, ezzel az egyetlen hiányos posztjukat is betöltötték a londoniak és nem kell aggódniuk, mit ügyeskedik Werner a fontos szitukban a kapu előtt. Nem látom, hogy bármilyen meglepetés történhetne ebben a szereposztásban, magabiztos Chelsea győzelmet várok gólokkal.

Chelsea - Zenit Szentpétervár: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp