Valószínű eléggé néptipp lesz itt a bajoros vendég győzelem, minden bizonnyal már elemzés is kikerült erre az opcióra a Gurun keretein belül, ezt a tippet viszont sehogysem tudom otthagyni.

Barcelonánál mindenki hallja, látja hogy ég a ház, és egyik gödörből a másikba szöknek bele. Már a tavaly látni lehetett, hogy hasonló tragikomédia fogja kezdetét venni a klub háza táján, aztán idén teljesült be mindez, azzal hogy Messit nem tudták bejegyezni az új idényre, ezáltal elment az az ember, aki nélkül idén nem lehetnének ebbe a kupasorozatba. Az ő pótlása nagyon nehéz lesz, s tekintve a Barcelona jelenlegi támadószekcióját eléggé vérszegénynek tűnik. Aguero hosszú távra kidőlt (bár ezt tudni lehetett, hogy az ő teste már nem alkalmas élsportra), Braithwaiteről olyan hírek terjednek a klub háza táján, hogy 3-4 hónapra kidőlt, Griezmann, mint kegyvesztett fiú, köszönte a lehetőséget és visszament az Atleticohoz, Coutinho érthetetlen módon nincs használva. Következő gyenge pont a Barcánál a védekezés, Pique már őreg, egyre inkább érzi, hogy elszállt felette az idő s talán az utolsó szezonja, az új szerzeményről sokat nem lehet tudni, hiszen Eric Garcia a Cityben is csak epizod szerepeket kapott.

Ezzel szemben a másik oldalon ott a Bayern az új, lendületes, fiatal edzőjével és stábjával, a sokak álltal szídott, de hosszú távon kifizetődő játékos igazolási politikájával, hogy az éppen feltörekvő 2.-3. helyezett csapat lerablása a biztos német bajnokságért, és a sikeres európai szereplesért. Lewandovski megállíthatatlan, az edző, Nagelsmann egyre inkább megkapja a közös hangot a csapat és a stáb között, erre volt bizonyíték a hétvégi Lipcse elleni rangadó tükörsima végeredménye.

Egy lefele ívelő csapat, aki teli van sérültekkel, és egy bizonyítani vágyó, fiatal edző, egy jó formában lévő csapattal. Számomra a vendég siker minden szempontból reális opciónak tűnik, de egy DNB opcióval is 1.52es szorzón fogható, amiben bőven van érték.

FC Barcelona - Bayern München: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp