A Liverpool-AC Milan-Porto-Atletico Madrid kvartettben akad egy-két BL cím, és akadna még pár, ha az Atletivel nem babrál ki a közelmúltban a városi rivális Real. Ha ezt a négyest nézem, akkor nálam a Liverpool-Atleti duó a továbbjutó, a Porto és a Milan pedig az EL-ért lesz harcban.

Ha ránézek a Liverpool - AC Milan meccs lehetséges kezdőcsapataira, akkor nálam eléggé felborul a pálya, és billen a hazaiak felé. Ebből a mostani AC Milanból azért olyan sokan a 'pool kezdőjébe nem férnének be.

A meccset Liverpoolban rendezik, a hazai pálya szintén előny. Ha másért nem, már csak azért is, mert nem kell utazni. Ugyanakkor a 'pool szurkolók azért segítséget jelentenek, nem egy snooker-közönség, amely csak nézi a meccset.

Van Dijkéknak jó hír, hogy Ibrával nem kell bírkózni, hiába jó csatár Giroud, vagy kellemetlen ürge Rebic, de Ibra más polcon van.

Én azt mondom, itt az első félidő lesz a neccesebb, mert a 'pool jó PL-es csapathoz méltó módon képes belealudni az első játékrészbe, meg ismerjük jól Salah-ékat, képesek a 95%-os ziccert is tovább cizellálni, de mégis úgy érzem, ez a mostani Milan-védelem (bármilyen stabil is a Serie A-ban), Liverpoolban bajban lesz.

Ez a 'pool 8 félidőt tolt le a PL-ben ebben az idényben, és 7 félidőben szerzett gólt. Csak a Chelsea tudta egy félidőn át levédekezni a Vörösöket, de a Chelsea azért BL-címvédő, a mostani Milan nem az a szint.

Ha az általam vizionált első félidős hazai gól megszületik, akkor nálam automatikus a 2. félidős hazai gól, hisz az olaszoknak valamit majd illene kockáztatni.

Liverpool mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem