A sok gyengus csapat mellett összehozott a sorsolás viszonylagosan nagyobb párharcokat is a Konferencia Liga első játéknapjára. Így, ha alapjába azt nézzük, hogy van egy francia-angol párharc az már csettintésre adhat okot, a Rennes - Tottenham párharc azonban hozhat egy gólszegényebb, taktikai párharcot is.

A Tottenham számára is nagy kudarc, hogy a Bajnokok Ligája és Európa-Liga szereplések után csupán a harmadik számú kupában való részvétel jött össze, de ha már itt vannak Kaneék, akkor a Romához hasonlóan szeretnék meglovagolni a remek esélyeiket.

Nuno Espirito Santoval a Tottenham játéka szervezettebb let, a PL első három fordulójában rendre 1-0 sikereket értek el, köztük megnyerték a bajnoki címvédő Manchester City elleni derbit is, a hétvégén azonban nem bírták el tanganga 58. perces kiállítását a Crystal Palace ellen idegenben és Zaha értékesített büntetője után már mindegy volt, hogy a végén kaptak még két találatot.

Itt a lehetőség feldtetni a hétvégi vereséget egy kupaporondos bemutatkozó győzelemmel.

A házigazda franciák nincsenek a topon, a Ligue Oneban elbukták legutóbbi két meccsüket, ráadásul szerzett találat nélkül, most épp egy hullámölgyben lévő Rennes van terítéken.

A Tottenham nagy rutinnal vérteződhetett fel, Esprito Santoval jó úton járnak. A Premier League önmagában jobban felkészít ezekre az ütközetekre, mint egy Ligue One. A formát tekintve pedig a Tottenham jobb állapotban van. És ne flejtsük el a Harry Kane faktort is, ami önmagában itt is fél győzelmet ér már. Tippem szoros meccsen egy gólos Spurs siker.

Rennes - Tottenham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp