Ezek az erőfocit erőltető erőgépek egyenletesen enerváltak ezen esztendőben, ami az év őszi időszakát illeti. Bár így visszagondolva azért egyik-másik csapatnál a tavaszi idény végén is voltak gondol. De ha megnézzük a tabellát, Alavés, Granada, Celta Getafe, mind-mind ott vannak a tabella legalján, az Alavés 0, a Geta 0 ponttal...

A Getafe sikerkovácsa, Bordalás már a Valencia mozdonyát tette a sínre, miközben ex-csapata a pokol felé vezető úton halad, méghozzá megállíthatatlanul. Frusztrált a Geta, nem jönnek a gólok, nem jönnek a pontok. Legutóbb Ünal még büntetőt is rontott, tényleg semmi sem jön össze. Pedig legutóbb már elővette a mocskos énjét a Rayo ellen, de az sem működött. A Rayo lefocizta a Getát, a meccs végén Falcao is gólt jegyzett. Elment a Brightonhoz Cucurella, aki a Geta legjobbja volt, szóval én nem lennék meglepve, ha ebből kiesés lenne.

Az szerintem világrekord, amit a Geta az Atleti ellen csinál, illetve nem csinál. 17 bajnokijuk van zsinórban, amikor a Geta nem talált be... Legutóbb 10 éve szerzett gólt a kisebbik madridi csapat a 'tico ellen. Elnézve a Geta mostani formáját, állapotát, ez a széria nem most fog megszakadni.

Viszont az is tény, hogy egyszer ez a széria megszakad, és a nagy számok törvénye alapján azért ez már közel van.

A gólokat amúgy az Atletitől várom a 2. félidőben, mert a Matracosokat szintén jól ismerjük. Sokszor meg a fárasztás az első félidőben, aztán a 2. félidőben általában jön egy-két gól, amivel meg is van a meccs.

A Geta mentálisan és fizikálisan is gyenge. Azért Bordalás és stábja valamit csak tud, ezt a Getát két éve az EL-be vezette. Most Michel ezzel a kerettel látjuk, mit csinál?! Semmit.

A Rayo is felőrölte a 2. félidőben a Getafét, az Eleche elleni meccsen is a 2. félidő derekán nyelte a gólt, a Sevilla a 90. percben szerezte a győztes gólt, látszik, hogy nem igazán penge ez az együttes, és főleg a 2. félidőre csúszik szét. Márpedig az Atleti meg épp ebben erős, és akokr már csak az a kérdés, 1 gólt vág a tico a végén vagy kettőt. Nos szerintem akár hármat is, mert a Michel csapat majd a nyelét vesztett fejsze után ugrik, és ha kinyílik, a cserékkel frissítő Atleti újabb és újabb gólokat szerezhet. Michel a Rayo ellen is hozta a támadókat, Matát, Maciast, de csak a kapott gólok jöttek. Cissnek a gólja mellett volt még egy óriási helyzete, talán les miatt vették el a gólt, katasztrófa volt még a levegőben is a Geta.

Én azt mondom, ez a tipp játszható. Én várok 'tico gólokat a 2. félidőben, és ha valami csoda történik (mert a Geta-gólhoz az kell), akkor talán Ünalék is betalálnak. De én azt mondom, az Atleti szerez minimum kettőt a 2. játékrészben. (És picit reménykedem, hogy az elsőben ne dőljön el a meccs, bár ha mondjuk 0-2, igazából a Getának akkor sincs mit védeni, szóval még akkor sem elveszett tipp)

Getafe - Atlético Madrid: Gólok száma - 2. félidőben - Felett/alatt tipp