A kérdés nem kérdés, mert a meccset a Győr behúzza. Az sem kérdés, hogy simán. Fociban szoktuk említeni hogy X csapat egy játékosa többet ér, mint az ellenfél, és itt is ez a helyzet. A Győr világválogatott, az Alba meg egy magyar 'kiscsapat' amely a kiesés ellen harcol. Két-három rutinosabb játékos mellett fiatalokból álló keret, el is mondták az ilyenkor szokásos sablonokat. Azt, hogy 100%-ot kell nyújtani, hogy sokat lehet tanulni a meccsből, és hasonlókat.

Bennem a dilemma annyi, hogy a Győr overt vagy a hendit húzzam-e, végül a hendi mellett döntöttem. (Bár szerintem egyikkel sem lesz gond). Szóval minimum 14 gólt várok közé, ami alapvetően rengeteg. Félidőnként 7, szintén durván hangzik, de az előző három meccsükből is az jön le, hogy a két csapat között ég és föld a különbség

40-24; 44-21; 49-23...

Nem gyenge.

Ambros mindig mondogatja, hogy előre OK a csapat, a védekezésen még csiszolni kell. Nos nem épp ezen a meccsen fog kijönni a Győr védekezésének gyenge pontja. Blohm is felépült, és bevethető, nem igazán gondolnám, hogy Trischukjéknak lesz kedvük a győri falat középen bontogatni, átlőni meg nem lehet. Egyszerűen ez a fehérvári keret keskeny, az előző idényben 16 és 23 gólos különbségek.

Az ETO-nak van három világklasszis kapusa, nyílván megvan köztük egy egészséges rivalizálás. Ambros Martint ismerve tuti mondogatja majd a csajoknak a védekezés fontosságát, és ha az Alba ellen tényleg komolyan veszik a védekezést, lehet itt közte 20 is.

Sokat sejtet az, hogy a fehérváriak kikaptak a Vasastól, a Fradi is nagyon dominálta az első félidőt, csak a másodikat elengedte. A Győr nem fogja, egyrészt azért, mert profibb a szemlélet, másrészt a Győrnél tényleg minden posztra van két világsztár, sőt némelyik posztra egyenesen három ha a kapusokat és a beállókat nézzük. Ogonovszky is nagyon jól tolja, amikor pályára kerül, ilyen meccseken még Háfra is csilloghat, szóval ja. Én amondó vagyok, ennek a hendinek illene jönni! Ráadásul a Győr csak vasárnap játszik a BL-ben, ráadásul itthon, nincs miért tartalékolni, de hát tényleg vicces ezt írni a Győr kapcsán, amikor egy világsztár helyére egy másik jön a padról...

Fehérvár KC (n) - Győri Audi ETO KC (n): Hendikep - Hendikep tipp