Jó most Real Madrid szurkolónak lenni, bár nem vagyok az. Viszont mint a focit, a FOCIT szerető srác nem tudom nem azt mondani, hogy jó nézni a Real fociját. Benzema és Vini Jr duója elképesztő, és ez a két srác úgy termel, mint Sztahanov anno.

Vini Jr egy cselgép, Benzema egy gólzsák, és akkor legutóbb még Asenso is letépte láncát (képletesen, mert azé' Carlo eddig láncon tartotta), lőtt hármat. Vini Jr. még Iscóval is összehozatot egy gólt. Működik a Madrid, Camavinga pillanat alatt beilleszkedett, azt is elfelejtjük lassan, hogy még van talonba egy Kroos. Bő a keret, lehet rotálni, és igazából egyelőre Militaóék is feledtetik Sergio Ramos-t. Alaba egyedül akkora sebezhető, amikor a levegőben ilyen de Vrij vagy Skrinier-féle tornyokkal kell fejpárbajt megvívni, de ami ott deficit, pl. labdakihozataloknál már pluszt jelent Ramos-szal szemben. Nacho jelenléte pedig derűre ad okot, ugyanis nála azért benne van a hiba minden meccsen, akár szélen játszik, akár bent Militaóval.

Nagyon húz most a Real Madrid, és amikor kevésbé, akkor is szerencséje van. Hogy 'csak' van, vagy tesz is érte, döntse el mindenki, de az Intert a hajrában verte, aztán a Valencia ellen a 86. és 88. percben lőtt gólokkal fordított. A jó erőállapotról, és a minőségi keretről tanuskodik a sok hajrában lőtt gólt, nincs Madrid-meccs hajrágól nélkül.

A Mallorca elleni mérkőzés gálameccs volt, az tényleg ilyen bemutató jellegű találkozó volt, a 6-1-es végeredmény kis mákkal simán 9-3 is lehetett volna, óriási ziccerek maradtak ki. Ez más meccs lesz, de aligha gólszegény. Egyben van a Madrid, visszaköltöztek a Bernabeuba, és varázsolnak. Jó nézni Vini Jr-t és Benzemát, meg azt is, ahogy az Ancelotti-féle csapat játszik. Tökös foci ez, legutóbb Asensio talán még a Zidane-éra miatt felkúszott a középpályás sor és a védelem közé, Ancelotti meg a padról mondta neki, hogy kutyuskám, a támadók elöl ugatnak. Jó focit játszik a Real, remélem, hogy Vini Jr nem most kap pihenőt, de én úgy vagyok vele, ahogy talán Carlo is, hogy ez nehezebb meccs lesz, mint a Sheriff elleni hazai, szóval nagy pihentetésre nem számítok.

Real Madrid - Villarreal: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp