Annyira jó szorzót kapott a DNB City, hogy igazából nem éri meg rizikózni a háromeséllyel. Ezzel a tippel csak akkor bukunk, ha a PSG nyer, ám szerintem nem nyer. Persze az sem lenne épp csoda, mert remek játékosok alkotják ezt a csapatot, de csapat-e a PSG?

Sok az ego, főleg a kreatív zónában sok, a newcomer srácok nem igazán illeszkedtek be, Messinek minden baja van, pályán és azon kívül is, és bizony elég frusztrált a Bolha, mert eddig gól helyet csak a kapufákat rúgja. Mbappé egész idényben méregzsák, fura ezt mondani, de még Neymar a legnormálisabb a trió tagjai közül. Aztán ott a tény, hogy ezek a srácok nem szeretnek védekezni. Messiről ezer videó kering a neten, ahogy 'védekezik', és azt a szeretett Barcelonájában tette, gondolhatjuk, mennyire szrj@ le a PSG-t. Hát nagyon. Máris -3 ember, ami napjaink focijában pont hárommal kevesebb ember a védekezésben.

Aztán amíg a Cityben ott van de Bruyne és B. Silva, a PSG-ben nincs ott senki. Gueye, Ander és Paredes sem irányító. Di Maria lenne az, aki épp eltiltott. Verratti sem játszik elvileg, aki megint fontos láncszem lenne. Hakimit ismerjük, szeret előre kalandozni, és segíteni a támadásokat, de pl. ő bal szélen játszik, ahol amúgy Messi is, és ha ő is fenn ragad, akkor ki fog visszasegíteni??? MESSI??? Hahahahhhhhhhaaaaaaaaaaaa

Egyből mínusz két ember. Persze, lehet azt mondani, hogy majd akkor segít Paredes, segít Ander, vagy akár Gueye, de ez nem a Metz, ez a PSG. De Bruynék simán megtalálják az üres embereket. Azt meg nem látom, hogy a PSG igazából belátná, mik a realitások, és kontrákra rendezkedne be. Mert amúgy ez lenne az egyetlen fegyver, ami talán, de csak talán működhetne. Ugyanakkor ehhez Messi nem kell, de most kihagyod Messit, és berakod a helyére Draxlert???

Komplettebb, egységesebb csapat a City. Ráadásul a City egy erősebb bajnokságban játszik jól és meggyőzően. A PSG is nyereget, de azért elájulva nem vagyunk. Számomra nagy meglepi lenne, ha a PSG összekapná magát, és meccset nyerne. A City tuti koncentrálni fog, a PSG-nek meg szerintem az a mákja, hogy a City hétvégén a 'poollal játszik, szóval csak emiatt nem lesz szerintem tömés. Ez a DNB City elég biztonsági opció, de mégis 1.72-es odds. Már-már gyanúsan magas.

Paris SG - Manchester City: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp