De Sousa és Durrant meccse valamivel korábban jó nagy derbinek számított volna, de ma mindenki sima Sousa győzelmet vár... nem véletlenül...

Durrant miután átjött a PDC-be, pazar formában darts-ozott, mindenki ellen volt esélye a győzelemre, az egyik legstabilabb játékos volt a mezőnyben. És ez fogadási szempontból is kellemes volt eleinte, mert jó oddson lehetett rá fogadni... Ellene pedig nem nagyon mertem... Ez viszont alaposan megváltozott. Durrant tavaly ősszel ugyanis elkapta a Covid-ot, és azóta mintha elfelejtett volna dartsozni. Mondják ugye, hogy a Covid az idegeket is megtámadhatja sok esetben. Nos ilyenről hivatalosan nem tudunk, nem diagnosztizáltak nála ilyesmit elvileg, de szerintem simán benne van a pakliban, hogy valami olyan tünet maradt hátra nála, ami befolyásolja a játékát akár minimálisan is... Visszatérése után várható volt, hogy nem lesz egyből top formában, viszont már lassan egy év telt el a betegsége óta és még mindig a legpocsékabb formájában dobál... Hihetetlen statisztikát jelent ez, legutóbbi 24 mérkőzéséből 23-at (!!!) veszített el Durrant.

Sousa sincs élete formájában, de neki ez azt jelenti, hogy 2-3 köröket megy így is, és inkább dob 90 fölötti átlagokat, mint 90 alattiakat... márpedig itt ma egy 90 körüli átlaggal simázhatja Durrantet.

Meglepne, ha ép ma táltosodna meg Durrant, szerintem nem rondít bele a sormintába, újabb zakót várok... 1-2 leg-et elvihet, de szerintem itt 2-0-ra nyer a portugál. A meccs ugye két nyert szettre megy, egy szett pedig három nyert leg-ig.

De Sousa, Jose Oliveira - Durrant, G: Correct Set Score - Pontos Eredmény tipp