Ma este a második elődöntőt rendezik meg Torino városában, ahol az lesz a tét, hogy melyik együttes jut be a Nemzetek Ligája döntőjébe. Ott a spanyol együttes vár a mai mérkőzés továbbjutó csapatára.

A belgák nagyon jó formában vannak és kiválóan szerepelnek mostanában. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Martinez együttese jelenleg vezeti a világranglistát, még akkor is, ha néhányan megkérdőjelezik ennek valódi értelmét. Aprópó Martinez. Roberto Martinez, a belgák szövetségi kapitánya az egyik legfőbb várományosa a Barcelona kispadjának, ez pedig sokat elmond az ő munkásságáról is. Simán benne van a pakliban, hogy már nem sokat tölt el a belga kispadon, bár ez még a jövő zenéje. Ami biztos, hogy nagyon jó csapatot tett össze és igen impozáns mérleggel rendelkeznek a belgák: 64 mérkőzésen 50-9-5-ös mutató valami egészen elképesztő.

A francia válogatott nem tündököl az elmúlt hónapokban, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy legutóbbi hét mérkőzéséből csak kettőt tudtak megnyerni Deschamps tanítványai. Ennek köszönhetően már csak a negyedik helyet foglalják el a világranglistán, de ez csak tájékoztató jelleggel bír ugye.

A szorzók ellenére én gólokat várok a találkozón, főleg a belgák játéka miatt. Ez egy fontos találkozó, ezért a legerősebb csapatok lépnek majd pályára, szerintem a 13-ai selejtezőn inkább rotálnak majd a kapitányok. Legalábbis az előzetes kezdők alapján erre lehet számítani. Lukaku, Benzema, Mbappé, De Bruyne vagy Griezmann játékában mindig benne van a gól, ha úgy alakul sokkal több gólt is szerezhetnek a csapatok, mint egyet-egyet.

Kiegyenlítettebb találkozót várok, mint a tegnapi volt, a tippem az, hogy mindkét csapat szerez gólt a mérkőzésen.

Belgium - Franciaország: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp