Ne nézzük tétlenül jelszóval próbálok hozni egy elég puhának tűnő tippet. Igazából szerintem e találkozón inkább lapok lesznek, mintsem gólok, de talán gólokból is látunk párat.

Az albánok jelen pillanatban jól állnak a tabellán, hisz a 2. hely az övék, de nekik a pótselejtezőhöz ugyanúgy nyerniük kell, mint nekünk. Ha nyernek, amire amúgy van sansz, akkor minket keresztül lehet húzni egy vízszintes vonallal, és akkor jöhet majd a nem kis téttel bíró bírkózás a következő körben Albánia és Lengyelország részvételével.

Abban bízom, nem a tipikus tutyimutyi magyar csapatot látjuk, hanem egy olyat, aki mer lapot kérni 19-re. Nekünk illene kockáztatni, mindenképp meg kell nyerni a meccset, abban meg nem nagyon látok fantáziát, hogy a 75. percig tartsuk a remit itthon, aztán kockáztassunk picit.

Gól van bennünk, mert képesek vagyunk gólt szerezni a világ legjobbjai ellen is. Egyet kérek Rossi mestertől, bárki, csak ne Nikolics!!!

Albánia amúgy jó erőkből áll, igencsak jól jött ki nekik a lépés, mert nem nagyon van a keretükben sérült sem eltiltott, egy spíler produkált pozitív tesztet, de ez részletkérdés.

Akik számítanak, azok pályán lehetnek. Uzuniban is biztos ég majd a tűz, ellenük szeretne jól játszani, és félő, hogy jól is fog. Viszont Albánia elég kétarcú együttes, képes jól, tüzesen játszani, de képes szétesni.

Abban is bízom, hogy mi pontrúgások után is jók lehetünk, Orbán azért szokott bólintani egyet-kettőt, Szoboszlai szabadrúgásai rendre veszélyesek. Szigorúan a tipp szempontjából faktor lehet a Gulácsi faktor, sajnos Gulában is benne van a potya lehetősége, ráadásul tudjuk, hogy Orbán ha játszik, akkor sem lesz 100%-os, ha nem játszik, még nagyobb a baj.

De ha semmi más nem nézünk, csak a szorzót, már elég indok, hisz a 2,5 gól felett odds már 3.00 feletti szorzóval fogadható. Az már Afrika Kupa kategória, itt meg elméletileg csak a győzelem a jó eredmény, bízom benne, hogy mi, és az albánok is ilyen szellemiséggel lépnek pályára. Ilyen szorzó mellett megéri, tényleg elég valamelyik csapattól 5 perc rövidzárlat, és tényleg akár 5 perc alatt lehet két gólt szerezni, ha egy csapat szétesik.

Magyarország - Albánia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp