Az utolsó helyezett Alcorcon fogadja a frissen feljutott, tizenhatodik helyen álló Burgos csapatát. Két gyenge csapat találkozik itt, az oddsok itt a hazai pályának szólnak csak.

Mindkét együttes ott helyezkedik el, ahol a keretek értékei alapján is, ez pedig igen ritka. Az Alcorcon kiesése már a levegőben lóg egy ideje, előbb vagy utóbb összejön nekik az osztályváltás. Négyen esnek ki ebből az osztályból, a tavalyi szezonban még sikerült a vonal felett maradjanak, de idén nagyon bekezdtek a vereségeket illetően. Jelenleg az utolsó, huszonkettedik helyen, 1-0-7-es mérleggel állnak 5-17-es gólaránnyal. Legkevesebbet rúgták és a legtöbbet kapták.

Ellenfelük az a Burgos, aki a harmadosztályból jutott fel, két playoff mérkőzést sikeresen megvívva. Sikeres felkészülés után egy sor nagyobb csapattal találkoztak a bajnokságban és szenvedtek vereséget. 2-3-3-as mérlegük a mezőny hátsó felébe elég, gólarányuk 6-6.

A játékosok teljesítményét is látva azt gondolom, hogy kirívóan rosszak a hazaiak. Nincs kiemelkedő játékosuk, az értékelésük is nagyon gyenge.

Eddig három alkalommal találkoztak egymással, legutóbb 2017-ben felkészülésin nyert 2-1-re az Alcorcon. Azt megelőzően még tizennégy éve, szóval az nem mérvadó.

Nagyon sok döntetlen van ebben a bajnokságban, és nem csak idén. Nem tudom, hogy ebből a mérkőzésből hogyan lehetne jó mérkőzés, de én esélyt adok most ennek a tippnek. A tippem az, hogy 1-1 lesz a találkozó, bár ahhoz nem vagyok elég bátor, hogy a döntetlent játszam meg. Csak halkan jegyzem meg, hogy a vendégeknél ez az opció 8/1-es mutatóval rendelkezik, ezért nagyon bízom abban, hogy ez a gyenge sorozat nem nő tovább.

Alcorcón - Burgos CF: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp