Szegény Bognár Gyurit megbüntették 350 ropira, mert elmondta a nyers véleményét. Véleménye szerint a Fradi ellen, ha nem nyúl bele a meccsbe a bíró, akkor lehetett volna akár egy 4-3 -as eredmény is valamelyik csapat javára ... az a hajó már elment, de abban biztosak lehetünk, hogy ezek a "megfélemlítések" sem fogják kedvét venni Gyurinak. Ugyanúgy megy majd tovább a csapatával, "konok" módon, az őszinte támadófocit erőltetve. A tolnaiak a két héttel ezelőtti kiesési rangadónak köszönhetően, már nem az utolsó, hanem utolsó előtti, újonc Gyirmóthoz látogatnak, akik kihasználva az Újpestnél levő fejetlenséget léphettek a legalsó pozícióból.

Ebben az gyirmóti keretben azonban nagyon kevés van Csertői talán a maximumot hozta eddig is ki belőle, a nyolc meccsen szerzett 8 találat (úgy, hogy legutóbb szereztek hármat) nagyon kevés, így én most nem is a hatalmas gólkavalkád mentén mennék el, hanem inkább szimplán a paksi támadókban bízom, akik ezt a harmatos Gyirmótot is képesek lesznek pár góllal meglegyinteni.

Márpedig Ádám Martin, Sajbán Máté, Nagy Richárd, Pethő Bence vagy akár Böde esetleg Windecker bőven tehet az asztalra paksi részről. Egyedül a legutóbbi Fradi elleni bajnokin nem sikerült megrúgni a minimum két gólt a zöldeknek, ezek után pláne elvárható tőlük, hogy minimum kettőt gurítsanak a kiesőjelöltnek. Csertői a fix védekezés híve, ám ennek a paksi úthengernek ő sem fog megálljt parancsolni, az MLSZ döntéstől csak még jobban felpaprikázott Bognár legénység nem fog kegyelmezni a gyírmoti pókoknak sem a háló sarkokban. Tippem minimum két tolnai találat.

Gyirmot FC - Paksi SE: Paksi SE által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp