Sokan értetlenkednek az NBIII -ban , hogy miért kellett ilyen korai 13 órás kezdéseket beiktatni, tavaly még 14:30 -ra írták ki a legkoraibb kezdést. Ez van ezt kell szeretni, az utazó csapatoknak, így még kellemetlenebb a szituáció, akik a korai keléstől kábultan léphetnek pályára. Van persze okosabb megoldás, de az szervezést igényel, mint a Vácnál, ahol egy nappal korábban elutaztak egy szekszárdi pihenővel a mohácsi fellépésre.

A BVSC pedig szárnyal eddig, az új esélyt kapó Buzsáky Ákossal vezetik a bajnokságot, otthon pedig érinthetetlennek tűnnek ezen a szinten, hatból hatot behúztak. Az 1996-98 -ig aranykorát élő zuglóiak láthatóan komolyan célba vették a jövő évi NBII -es szereplést. Legutóbbi két Szőnyi úti bajnokijukat is kapott gól nélkül húzták be, a Kaposvárt 1-0, a Balatonfüredet 3-0 -val tették helyre.

A komáromiaknál a langyos középmezőny az úr mostanság, Bozsik Péter energiáit is inkább a televíziós szakértések viszik el, ebben a csapatban reális nagy célok nincsenek benne. Érdekesség, hogy a Komárom a legutóbbi meccsein egyaránt megtörtént, ha gólt kapott a csapat onnantól leeresztett és nem volt képes megújulásra, gólra sem vagy fordítva, ha meccs elején betalált, akkor az ellenfélnek nem volt válasz lépésre energiája.

Én a mai meccstől is hasonlót, elsősorban BVSC dominanciát várok, a legutóbb a Mosonmagyaróvártól 4-0 -ás pofont otthon benyelő Komárom a listavezető ellen sem fog tudni megújulni, a fővárosiak védelme remekül zár, míg a Komárom csatár játéka a vegetáló üzemmódra ált az utóbbi időben. Tippem: 2-0

Bvsc-Zuglo - Komaromi VSE: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp