A hagyományos év végi koedukált moszkvai versenyre idén is sor kerül a tavalyi pandémia okozta szünet után. A Kremlin Kupa keretein belül zajlanak az óriási csarnokban a versenyek, ezt a sajátos közeget is szokni kell, valakinek nagyon bejön az óriási tér, függönyökkel, kordonokkal elkülönítve, másoknak meg nagyon nem. Darya Kasatkina nem panaszkodhat nagyon él a teremben és bár az elmúlt másfél évben megtorpant picit, úgy néz ki jön kifelé és megint megtalálta a helyes ösvényt amin haladhat. Birminghamben füvön, San Joseban kemény borításon tudott finálét játszani és most a számára olyan kedves moszkvai teremben próbálkozhat, ahol 2017 -ben döntőzött, 2018 -ban pedig már egyszer meg is nyerte a WTA tornát. A forma adott, az idei termes mutatói mindeddig makulátlanok ötből öt meccs behúzva, mindezt a márciusi, hol ha nem máshol tette meg, mint szintén Oroszországban, Szentpétarváron megnyert torna folyamán mutatta be a menetelést. Újabb remek alkalom egy hasonló produkció bemutatására.

Az ellenfél is adott az ukrán Kalinina személyében, aki egyértelműen a salakos tenisz híve, nyáron sorozatban nyerte az ITF tornákat, szám szerint négyet és itt Budapesten a WTA tornán is döntőbe jutott. Ám a gyors viszonylat annyira nem ízlik számára, kis tornákon még csak csak nyereget, de minőségi TOP játékossal szemben rendre alul marad.

Nem véletlen, hogy az itteni három próbálkozása során is elhullott Moszkvában már a selejtezőben, a jelenlegi helyezésének köszönhetően most a főtábláról startolhat, de pont a korábbi bajnok és teremben brillírozó Kasatkinat kapta. Nálam ez egyértelmű két szettes orosz sikert vetít előre, szerintem egy szorosabb első szettben megpuhítja Darya az ellenfelét és egy könnyedebben be is fejezi a mai ütközetet.

Kasatkina, Daria - Kalinina, Anhelina: Fogadás szettre - Pontos Eredmény tipp