Venezia - Fiorentina mérkőzéssel zárul az olasz első osztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulója, a Serie A. A hazaiak nagyon gyengén állnak a bajnokságban, az újoncnak még nagyon nem sikerült felvennie az első osztály ritmusát.

A két együttes legutóbb 2002-ben találkozott az első osztályban egymással, vagyis kijelenthetjük, hogy a hazaiak régóta vártak az idei évre. Minden mérkőzésen odateszik magukat, de a mérkőzés végére valahogy elfáradnak a jatékosok vagy nem koncentrálnak eléggé. Sok gólt kapnak a 65.perc után, de a mérkőzés végén sem ritka a kapott gól. Ennek fényében azt gondolom, hogy a Fio rúghat akár két gólt, minden attól függ, hogy mennyire jászanak türelmesen.

A Venezia együttesének eddig nem volt csak két nehezebb ellenfele, tőlük egyaránt 0-2-re kaptak ki. Mind a Napoli, mind a Milan ellen elfogadható a vereség, de a könnyebb ellenfelek ellen is maximum egy pont lett a vége. Nehéz elképzelni, hogy itt ma reális esélyük lehetne a győzelemre, talán egy döntetlennel kihúzhatják.

A Fiorentina csapata jelenleg a nemzetközi kupáért megy, de nagyon nehéz lesz számukra idén is. Mondjuk a tavalyi az egy igazán katasztrofális szezon volt, a csapat csak a tizenharmadik lett. Idén ennél minden bizonnyal előrébb fognak végezni, de van vagy hét-nyolc együttes, akik jobbak náluk.

Nem kérdés, hogy azilyen találkozókat muszáj hozniuk a violáknak, főleg, hogy mekkora különbség van a két együttes játékosállománya között. Vendég győzelmet várok, de abban biztos vagyok, hogy nem adja majd könnyen magát a Venezia csapata.

Venezia - Fiorentina: Fiorentina által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp