Aki látta a Bayern München hétvégéi mészárlását, az szerintem teljesen biztos a mérkőzés végeredményében (tehát sima vendég győzelem). Elhűlve és csodálva bámultam, hogy az eddig baromi jól játszó, eredményes, felpörgött Leverkusent hogy végezték ki egy félidő alatt a Bajorok. Nagelsmann tovább fejlesztette a csapatot, egyértelműen fejlődött vele a játék. Sokan féltették őket a szezon előtt, hogy majd az új edzővel beleszaladnak a kínos vereségekbe, de eddig csak a Frankfurt elleni hazai fiaskó tekinthető annak.

A kéthetes szünet egyértelműen jött tett a csapat fizikális állapotának, még úgy is, hogy többségük a nemzeti válogatottakkal szerepelt. Éhesen tértek vissza a pályára a játékosok, ezt meg is mutatták Leverkusenben. Már a meccsek előtti pacsizgatások során látszott, hogy fel vannak spannolva, ez is Nagelsmann motivációs technikáit dicséri.

A Bajorokról nem lehet sok újat elmondani, de az látszik, hogy egy szinttel a többiek fölött vannak most is. Ezért is nem is gondolnám, hogy sok esélye lesz ellenük a portugáloknak. A legjobb játékosokat Nagelsmann lekapta 60 perc után a hétvégi bajnokin, tehát Lewandowski, Goretzka, Thomas Müller és Süle is pihent eleget. Itt kondival tehát nem lesz gond, és ismerve a németeket, félidőre már le akarják rendezni a lényegi kérdéseket.

A portugálok nem rosszak, de azért nem gondolnám őket továbbjutónak a csoportból. A Barcelona megrázza még magát egyszer-kétszer, és helyre billen a rend. Azonban hazai pályán bárkire jók lehetnek 1-2 gólra. Ami számít az idei szezonban, az a Szpartak Moszkva, PSV, Barcelona elleni hazai meccsük. Mindegyiket megnyerték, gólt egyet kaptak. Az első félidőben az oroszok ellen ugyan nem találtak be, de a hollandoknak kettőt, míg a katalánoknak egyet hintettek. Tehát nem elképzelhetetlen, hogy fognak rúgni gólt a Bayernnek is.

Tehát nálam a félidei két gól jó lehetőség. Bevallom, hogy alacsonyabb szorzót lőttem be magamnak (1.80), így enyhe meglepetéssel elfogadom ezt is. Akár az over 2 (AH) opció is csücsülhet.

Benfica - Bayern München: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp