A harmadik forduló jön a Bajnokok Ligájában, ahol a keddi játéknap slágermeccsét Párizsban játsszák. Vagy legalábbis az egyiket, mert engem mondjuk az Atleti meccse vagy az Ajax meccse is jobban érdekel, de talán Messi miatt, talán a Lipcse magyarjai miatt inkább a Párizs-Lipcsét nézem.

És ha már nézem (elvileg sem 'és'-sel, sem 'ha'-val nem kezdünk mondatot), akkor fogadok is. Hogy mire? Arra, hogy mindkét félidőben születik gól! Azt nem mondom, hogy a tipp tuti, azt mondom, hogy szerintem az.

A PSG-nél Neymar nem játszik, valamint di Maria sem, de Mbappé és Messi játszik, ami jó dolog. Mbappé egy állat, Messit szintén jól ismerjük. Így akár egy vérbeli kilences is a pályára kerülhet, de a PSG-ben a szűrő Gueye is igazi gólzsákká vált, Marquinhos fejeseitől meg retteg a világ.

A PSG-ben van gól, bár ha őszinték vagyunk, olyan igazán brutál teljesítményt egyedül a Man. City ellen láttunk ettől a csapattól. Megint más kérdés, hogy a Ligue1-ben kevesebb is elég, mint a 100%

A Lipcsének lassan all int kell mondani, mert egyelőre a Brugesnek is van 4 pontja, miközben az RBL pont nélkül a 4. helyen hajtja a sereget. Valamiért most nem jött a folyamatosság, Marsch mester nem tudja azt hozni, int elődje, Szoboszlaiék sem acélosak, és a védelemben is vannak gondok, Sabitzert, Upamecanót nem tudták pótolni.

Szóval PSG-Lipcse, valami olyasmire számítok, mint volt a City-Lipcse, ahol született 9 gólt. Ennyi talán nem lesz, de azért 45 percenként egy dugóra mindenképp számítok. A Lipcse védekezése idén katasztrófa, de a PSG-é sem az igazi. Tény, hogy ha Marquinhos játszik, akkor stabilabb, de azért sebezhető csapat a Párizs. Donnarumma meg világklasszis kapus, de mindent ő sem védhet.

Nem egy túlgondolt tipp, nem is bonyolult, szerintem full papírforma. Sok mindent nem tudok hozzátenni, szerintem nem is lehet. Gólt, gólokat mindkét együttes képes lőni, és egyaránt sebezhetőek a védelmek.

Paris SG - RB Leipzig: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp