A Ferencváros csoportjában rendezik ezt a mérkőzést, ahol a két együttes már tudja a korábban lejátszott mérkőzés eredményét. Az Európa Liga G jelű négyesében ez a két együttes vezet hibátlan mérleggel, de a találkozó után ez nyílvánvalóan megváltozik.

Mindkét együttes gólgazdag találkozókat játszik az Európa Ligában, a németek például odahaza is. A spanyol csapattól kicsit tartok, de az eddigiek nem azt mutatják, hogy esélytelen lenne itt a négy gól.

A Betis 4-3-mas győzelemmel kezdett a Celtic ellen, majd 3-1-re nyert Budapesten. A pesti mérkőzés után egyébként két olyan találkozó következett, ahol kevés gól esett. Kicsit félek attól, hogy a gyengébbik arcát mutatja ma a Betis és hozzák a kevés gólos, unalmas játékukat. Remélem a Leverkusen hozza a szokásos támadó fociját, és lesz a mérkőzésen legalább négy gól. A legutóbbi kilenc találkozójukból a Fradi és a Mainz elleni mérkőzésen nem volt négy gól, az összes többin igen.

A hétvégi pofon nyomott hagyhatott ugyan a gyógyszergyáriak fejében, de pont ezért kell rendbe tenni a dolgokat. Azt remélem, hogy a németek jó focira fogják kényszeríteni a Betist és folyamatosan jönnek majd a helyzetek mindkét kapunál.

Korábban ugyan még nem találkoztak, most viszont két hét alatt kétszer is fognak. Aki ezekből a találkozókból jól jön ki, az biztosan továbbjut és a kieséses szakaszban folytathatja.

Döntetlent tippelek, azzal mindketten jól járnának, bár ehhez még korán van. De tény, hogy a négy pont különbség már igen sok lenne, sőt kijelenthető, hogy gyakorlatilag meglenne a két továbbjutó kiléte.

Real Betis - Bayer Leverkusen: Gólok száma - Felett/alatt tipp