Őszinte leszek, illene egy előzetest úgy megírni, úgy hozzányúlni, hogy mindkét felet ismeri az alkotó, ám nem akarok hazudni. Én idén a St. Etienne-t teljes meccsen nem láttam, összefoglalókban igen, de az nem ugyanaz. Vak viszont nem vagyok, összefoglalókból is kiderülnek a hiányozsságok, melyek vannak.

De a legnagyobb vaktyúk is látja, amit mindenki, a St. Etienne totál utolsó Ligue1-ben. A 9 lőtt gól nem jó, de nem is feltétlenül tragikus, ám a 23 kapott a legtöbb a ligában. Ez már kellemes dolog a tippem szempontjából.

Ahogy nem láttam még idén a St. Etienne-t, épp ellenkezőleg vagyok az Angers-val. Ennek a kis együttesnek minimum négy meccsét láttam, de lehet négy és felet. Először még a Lyon ellen, ahol a szétesőben lévő Lyon-t kegyetlenül megverték. Abból a meccsből még később is sikerült profitálni Angers-gólokkal,vagy a Lyon kapott gólokkal, de azóta elteltek hetek, sőt lassan hónapok.

Ami számomra lényeges, hogy az Angers nagyjából tartja a szezon eleji formát, minden meccsen jó 1-2 gólra.

Angers-meccsen idén az over 2 egyedül a Marseille elleni 0-0 alkalmával nem jött volna be, a maradék meccsen vagy push vagy profit.

Ebből indulok ki.

Meg abból, hogy a tök utolsó St. Etienne, nem hiszem, hogy egy ponttal, egy remivel elégedett lenne. Arrafelé eljött az idő, amikor 19-re is lapot kell húzni, viszont ahogy én nézem itt az eredményeket, 2-3 kapott gól szinte mindig jön. Utolsó hét bajnoki meccséből 6-szor minimum kettőt kapott a St. Etienne. Viszont egyet-egyet azért potyogtat is. Az Angers az 5. pozícióban nyugodtan játszhat, Choék a kontrákkal életveszélyesek. Én nyílt meccset várok, hisz a hazaiaknak nyerni kell minden áron, az Angers meg tényleg játszhat totál nyugodtan, akár csak a kontrákra bazírozva, de a kis Angers igazából akkor sem jön zavarba, ha labdát kell tartani, és úgy akcót építeni. Szerintem minimum két gól lesz ebben a meccsben!

Saint-Étienne - Angers: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp