Eleve nem tűnik sok gólosnak a LaLiga szombati etapja. Papíron mind a négy meccs underes, de talán a legunderesebb találkozó ez.

A 0-0-án sem kellene meglepődni, hisz két nagyon jól szervezett csapat feeszül egymásnak, mindkettőt nagyon nehéz feltörni.

A Villarreal a két fronton folytatott harcok miatt fáradtabb sőt vannak jópáran, akik EB-ztek, Olimpiáztak, így nem igazán lepődöm meg azon, ha kevés meccset nyer a csapat, de megverni is nehéz. A BL-ben overek, a LaLigában underek. Ez a Villarreal. A BL-ben egyébként 3 kör után pont 4 pontja van, reális az esély a továbbjutásra. a bajnokságban viszont középszer, mivel 5 meccset is döntetlenre adott. Jó kis 0-0-ák is köztük, amiből ma jöhet egy újabb. Mindkét együttesre jellemző, hogy kevés gólt lő, és keveset is kap. A Villarreal lőtt/kapott gól aránya 9/5, a Bilbaóé 7/4. Nagyon picike számok.

A Bilbao 7 gólt vágott, de csak 4-et kapott, már a védelem előtt van egy olyan masszív szűrő középpályás sor, hogy ihaj. De itt a kreatív srácok is óriásit melóznak hátrafelé is. Inaki sem lusta védekezeni, Muniain is sokat melőzik, Raul Garcia is, amikor épp játszik, szóval nagyon nehéz a Bilbao ellen játszani, mert egyébként meg agresszív, fizikális focit tol. Ez mondjuk a Villarrealra is igaz, szóval eleve sok foult lesz, sokat áll majd a játék, ami miatt nem lesz lüktető tempó, töredezett játék, amit várok. Lesz idejük a védőknek szusszanni, mivel ápolás is lesz bőven.

A Villarreal legutóbbi két idegenbeli bajnokija 0-0 lett. Mallorcán és a Bernabeuban a RM ellen is 0-0-t játszottak Morenóék. Simán sanszos, hogy jön a 3. 0-0 idegenben zsinórban. A két együttes előző 5 bajnokiján max két gól született, szóval én úgy kalkulálok, hogy legrosszabb esetben push a tipp.

Athletic Club Bilbao - Villarreal: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp