Ez az a tipp, amit ráhúztam sablonként a Köln és a Leverkusen derbijére. Erre a rangadóra, erre a meccsre is ráhúzom, ugyanúgy a vendég együttes góljaira.

A Marseille együttesénél a Payet-Thauvin vita purparlé (Ha már a gallok nyelvén beszélünk) affair megoldódott, amely az előző idény szappanoperája volt, Thauvin egészen Mexikóig menekült, ahol tuti jól keres, és a mexikói lányok is odaadóak.

A tippem, hogy a PSG mindkét félidőre tartogat gólt. Őszintén szólva nem akkora vállalás, hisz a világ egyik legjobb csapata. Vagy mondjuk úgy játékosállománya, mert azért a csapatszellem majd lesz még erősebb is. Ám azt azért látni kell, hogy a PSG a komolyabb meccsekre összekapja magát, amikor az ellenfél nívósabb, a PSG azért megfelelően koncentrált. Talán három komolyabb ellenfele volt, Lipcse, Lyon, Manchester City, mindhárom meccsen nyerni tudott a csapat.

Szerintem érik Messi bajnoki gólja is, a kapufákat már erősen forgácsolja, szerintem nagyon közel van már a bajnoki dugó. Mbappé kész életveszély, és megnyugodni látszik a lelke. Azért csak nem akkora gáz hogy maradt, mert jut neki gól, és azért Messivel játszhat egy, esetleg két évet, ez sem akármi.

A Marseille elleni találkozót is komolyan fogja venni a Párizs, és ezért mondom én, hogy simán lőhet gólt mind a két játékrészben. talán szüksége is lesz rá, mert a kapott gól az benne van a Párizs játékában. Neymar elvileg nem játszik, viszont di Maria pihenten tér vissza, az sem túl jó hír a hazaiak számára. Sőt talán nekem jobb is, mint Neymar, di Maria nem akar minden áron gólt lőni, remek előkészítő játékos, remekül lát a pályán, és veszélyes távolról, átlövésekből is.

Marseille - Paris SG: Paris SG mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp