A hazaiak jobb csapat ez tény, de a jelenlegi állapotokat tekintve kicsit alulbecsülik a fogadóirodák a Cádiz csapatát.

Tényleg borzasztó formában vannak a vendégek, de azt gondolom, hogy most a Villarreal is közel hasonlóan szerepel. Már a felkészülés során is jól látszott, hogy ez nem olyan szezon lesz, ahol könnyen nemzetközi kupás helyre lehet érni. Erős csapatokkal játszottak ugyan, de egy találkozót nem sikerült behúzzanak, illetve bajnokit is csak a hatodik fordulóban sikerült. Az idei szezonban mutatott 2-5-2 gyenge, de még gyengébb a rúgott gólok száma. Jelenleg a tizenegyedik helyen vannak, és a 10 rúgott mellé 7 kapott párosul, ez a második legkevesebb. Vagyis a számok alapján kevés gólnak kéne lennie.

A Cádiz 7-15-ös gólaránnyal és 1-4-5-ös mérleggel jelenleg a tizenhetedik helyen áll, és nagyon kévés alkalommal találnak be (5-5 alkalommal rúgtak illetve maradtak gól nélkül).

Nem állítom, hogy sok keresnivalója lesz a Cádiznak a mérkőzésen, de a legutóbbi három gól nélküli találkozó egyszer megszakad. Akkor miért ne egy olyan csapat ellen, akik a bajnokikon nincsennek jó passzban?

Kemény mérkőzés lesz ez a vendégeknek és csak a hazaiak játékosaitól függ, hogy mennyire teszik nehézzé maguknak. A góljaik felét a legutóbbi két találkozóján kapta a Villarreal, és azt gondolom, hogy egy gólt kedden is kaphatnak. Nem a legjobb előjel, hogy a vendégeknél egy védő az egyik legeredményesebb, de ott van Negredo vagy éppen Lozano. Tőlük várok legalább egy gólt és akkor lehet esélye a tippemnek.

Villarreal - Cadiz: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp