Bevallom öszintén nem vagyok teljesen tisztában a magyar bajnoksággal, angol bajnokikon kivül ritkán tud lekötni egy-egy meccs, viszont összefoglaló szinten minden fordulót végig szoktam nézni egy-egy laza munkanapon.

Ugyanakkor ma a Ferencváros győzelmét nem lehet és nem is szabad ott hagyni. Messzemenőleg ővék az NB 1 legminőségibb, legértékesebb kerete, A és B csapattal a tabella első két helyén tudnának állni, messze mindenki előtt, most mégis kisebb hullámvölgybe kerültek. Nagyon rég lehetett ilyen, hogy két egymást követő mérkőzésen se tudjanak meccset nyerni, ZTE ellen kínos iksz hazai pályán, míg az MTK ellen szintén egy gyötrelmes 0-0 ugyancsak otthon a Fradi stadionban. Ha ma sikerülne nyerni akkor hosszú idő után ismét a Kisvárda elé kerülhetnének és ők vezethetnék a tabellát. Igencsak fontos lenne az EL visszavágók kezdete előtt egy magabiztos, önbizalomnövelő győzelem, hiszen ha csütörtökön itthon nem tudják verni a Celticet bucsút is mondhatnak a továbbjutástól, ami ilyen kerettel eléggé kínos lenne a számukra.

Gyirmotról is essen pár szó, tipikus ingázó csapat. Váratlanul hullt az ölükbe a feljutás lehetősége, éltek vele, ugyanakkor nem történt meg az a szükséges invesztáció ami további évekre az első osztály tagjai között tudná tartani őket, jöttek-mentek kategória számomra, mint a tavalyi Budafok szereplése. Egy két jó mérkőzés, néhol meglepő pontszerzések de a meccseik nagy részét vereséggel fejezik be. Számomra az idei szezon egyértelmú kiesői.

Egy győzelemre éhes Fradi, és egy bukdácsoló kiscsapat mérkőzésén sima vendég győzelmet várok.

Gyirmot FC - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp