Rangadót rendeznek Spanyolországban a 12 fordulóban is! A bajnoki címvédő hazai pályán fogadja a remekül rajtoló Betist a Wanda Metropolitanóban. Októberi zárásként egy könnyű 30 százalékos profitot kínáló overt javaslok! Mostanában az Atletico nem tud kapott gól nélkül lehozni egyetlen meccset sem, míg aktuális ellenfelük szárnyal. Mindkét csapat számára fontos nemzetközi kupacsata következik a jövő héten, azonban a bajnokság szempontjából sem elhanyagolható ez az összecsapás!

Néztem a Simeone együttesének Levante elleni vesszőfutását. Két büntetőt is összehozott ellenük a VAR, az argentin mesterüknek eldurrant az agya és kiállították. A Betis ellen ezért ő nem lehet a padon. Nyilván egy bajnoki cím után törvényszerű, hogy visszaesik az Atleti, így szerintem idén a Real lehet a befutó. Korábban a stabil védelem fontos pontokat hozott, mostanság viszont benne van a hiba a Felipe által vezetett védősorban. Előnyben gyakorta beszorul az Atletico, s az összetömörülő játékosok nem segítik ki egymást. A Sociedad ellen hazai pályán mínusz kettőről kellett felállni, s a ’Pool is hármat vert Oblaknak. Ahogy hátul, úgy elől is benne van a címvédő játékában a gól! Amíg Koke a pályán van, űzi, hajtja előre az övéit, s még Trippier és Carrasco próbálja meghúzni a széleket, elől csak van egy Félix, Griezmann, Suarez trió.

Sok múlik a BetisenI Pellegrini csapatai alapban a nyílt, őszinte focit preferálják, szerintem nem kell attól tartani, hogy a vendégek beállnak bekkelni és 0:0-ra játszanak majd. A hétközi forduló alkalmával a Fekír, Juanmi, Canales Iglesias támadónégyes nekiment a Valenciának és négyig meg sem állt! Alapban jó a barcelonai zöld-fehérek gólmutatója a futó naptári évben 31 találat esett a 11 bajnoki meccsükön, ami közel hármas átlag! A nemzetközi porond mérlege ennél még menőbb: három meccs 13 gól, - ez bizony több, mint 4! Két tény: az Atletico hátsó alakzatában bőven benne van a gól, így a vendég találat a Betis jelenlegi formája alapján szinte elvárható; bizony ez a párosítás „nemzetközi kupameccs szinten” van, ezért is számítok könnyű a haszonra.

Az over tekintetében nem rosszak a hazaiak számai sem! Kerek 2,5-es átlag a bajnokságban, hazai pályán is kettő „szokott” minimum születni az Atletico meccsein. Mivel a legutóbbi két bajnokin nem sikerült Suarezéknek nyerniük, ezért a Real öt pontra megugrott, azaz a jelenlegi helyzetben extrán kell a három pont! A jó formában lévő Betis játszhat felszabadultan, így tényleg egy közönségszórakoztató találkozót kaphatunk. Nem is értem, hogy erre a 1,5 overre miért adnak ekkora hasznot – szerintem nem szabad kihagyni!

Atlético Madrid - Real Betis: Gólok száma - Felett/alatt tipp