Mindkét együttes úgy léphet ma pályára, hogy csütörtökön még nemzetközi kupamérkőzésen játszottak. A Rennes a Konferencia Ligában, míg a Lyon az Európa Ligában tudott nyerni. A Lyon a győzelmének köszönhetően csoportelsőként nyerte a csoportját, míg a hazaiak még ugyan nem jutottak tovább, de nagy lépést tettek felé.

A Rennes nagy erőket mozgósított az első félidőben, de sajnos a szlovén Mura együttese jól állta a sarat. Csak a hajrában sikerült begyötörje a Rennes a győztes találatot, de meglett a győzelem és ez a lényeg.

Érdekesség, hogy a nemzetközi kupatalálkozók után a Rennes még nem játszott olyan találkozót, ahol meglett volna a gólváltás. Még a PSG elleni találkozót is le tudták hozni kapott gól nélkül, 2-0-ás sikert aratva.

A Rennes és a Lyon egymást követi a tabella ötödik és hatodik helyén. A vendégek mérkőzésein sokkal több gól van, majdnem annyit kapnak, mint rúgnak.

Második félidős a Lyon csapata, és a Rennes is többször rúg és kap is a második játékrészben. Szerintem jó az odds arra, hogy mindkét csapat betalál az első játékrészt követően, mindketten nagyon erősek. Sok döntetlent játszanak, egymás ellen is több alkalommal játszottak olyan mérkőzést, amikor a második félidő mindkét oldalon hozott legalább egy-egy gólt.

Meg nem tudnám tippelni, hogy ki nyeri a mérkőzést, de azt gondolom, hogy a második félidő lehet erősebb a gólok szempontjából. A jövőhéten egyébként válogatott mérkőzések lesznek, ezért nem kell túlzottan visszafogják magukat, nyomnak itt egy gólgazdag találkozót, aztán két hét múlva folytatódik a bajnokság.

Rennes - Lyon: Mindkét csapat gólt szerez - 2. félidőben - Igen/Nem tipp