Igazi mentsvár számomra ez a Kisvárda Master Good SE - Motherson-Mosonmagyaróvári KC női NB-I-es kézilabda mérkőzés, mert sajnos a mai labdarúgó NB I engem is érintő csatáiról lemaradtam. Egy érdekes, szorosnak ígérkező összecsapás vár a kisvárdai Tornacsarnokban a mérkőző felekre, ahol a 7. helyezett, de csak 7 mérkőzést játszó hazaiak fogadják a tavalyi szezon meglepetéscsapatát, mely az idén is kiválóan szerepel eddig. A papírforma egyértelműen a 4. helyezett vendégek mellett szól, viszont van itt olyan opció a mérkőzésre, mely jó eséllyel jöhet az eddigi megfigyeléseim alapján.

"Borítanánk a papírformát" így kezdte a mérkőzésfelvezető nyilatkozatát Bakó Botond a hazaiak vezetőedzője. A fiatal tréner ezzel arra utalt, hogy a mérkőzés esélyese egyértelműen Gyurka János együttese, ami lehet hogy realizálódik a mérkőzés végére. Viszont úgy gondolom, hogy félidőig benne van a Kisvárdában, hogy kordában tudja tartani a vendégeket. Bizonyították ezt a Győr ellen is és az összes eddigi egymás elleni mérkőzésükön, amit ebben a párosításban Kisvárdán játszottak. Tavaly már-már odáig merészkedtek a hazaiak, hogy a félidőben még vezettek is az aktuális ellenfelük ellen. Mivel ez a mai Kisvárda semmivel sem tűnik rosszabbnak, mint a tavalyi, ezért úgy gondolom, hogy a +2.5-es hendihatár a félidőre simán realizálódhat most is.

Hiába alakult át a nyáron szinte teljesen a Móvár játékoskerete, úgy tűnik hogy Gyurka János hamar összerakta és eredményessé tette az új garnitúrát is. Játékuk továbbra is gyors és attraktív, valamint ellenfeleik minden apró hibáját azonnal kihasználják. Na ezt a gyors játékot tudja majd elrontani a hazai csapat, ha az első pillanattól kezdve koncentráltan, a hazai pálya minden előnyét élvezve állnak bele a találkozóba.

Kisvárda (n) - Mosonmagyaróvári KC SE (n): Hendikep - 1. félidő - Hendikep tipp