A C csoport másik mérkőzését még a tegnapi nap folyamán lejátszották, és azon a mérkőzésen a Szpartak Moszkva tudott győzedelmeskedni a Napoli ellen. Az oroszcsapat így megelőzte az olaszt és átvette az első helyet a csoportban.

Nem szerepel eddig jól az angol csapat, ez pedig gondolom egyrészt annak tudható be, hogy nem érdekli őket annyira a második számú kupasorozat. A másik, hogy az idei évre nagyon gyenge lett a védelem, az egyik legtöbb gólt kapták a bajnokságban is. A csoportban ugyanannyit kaptak, mint rúgtak (7-7), amivel nem is lenne nagy gond. De azt gondolom, hogy az a Legia, aki három rúgott góllal két mérkőzést nyerve előttük van, az luxus. Abból az egyik épp az angolok elleni 1-0, a másik az oroszok ellen volt.

A két csapat egymás elleni mérkőzésén úgy nyert a Legia, hogy a második játékrészben 75%-ban volt a Leicesternél a labda. Szinte végig egykapuztak, de nem mentek vele semmire, mert ügyesen tördelte a lengyel csapat az angolok játékát. Meg is volt az eredménye, mert nyertek és a négy sárga is belefért, melyet egyaránt a támadók kaptak.

A lengyel csapat nagyon gyenge formában van, egy kupamérkőzést leszámítva legutóbbi nyolc mérkőzésüket elvesztették. Nem lepne meg, ha ezen a találkozón sem sikerülne begyűjteni a három pontot, de igazából az egy pont is hatalmas meglepetés lenne. Egy esetleges Leicester győzelemmel az angolok átvennék a vezetést, és az utolsó fordulóban saját kezükbe kerülne a döntés joga.

Azt gondolom, hogy egy Legia szintű csapat kisebb akadályt is jelenthetne, ha nem ilyen formában lennének. Ez már nem hullámvölgy amiben vannak, hanem egy hatalmas szakadék. Az az egy kérdés merül fel bennem a meccsel kapcsolatban, hogy meddig fogja húzni a Legia. Nem gondolnám, hogy sokáig, véleményem szerint már félidőben legalább kettővel fog menni a hazai együttes.

Leicester City - Légia Varsó: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp