Egy bő hónapos akadozás után, újra beindult a Paks henger, aminek a Puskás Akadémia látta a kárát. A tolnaiak könnyed 4-1 -es sikert ünnepelhettek. A másik félnél hiába jött Carillo nem tudta egyből megváltani a világot, kicsiben azt érzem, mint az MTK -nál, hozhatnak új edzőket, nem fog egyből megoldódni a probléma.

Egy csapat életében mindig vannak hullámhegyek, hullámvölgyek, úgy néz ki Bognár Gyuriék most jöttek ki belőle és közeledő karácsonyi pihenőhöz érve jött vissza csúcsforma közeli állapot. Most van az, hogy ami ordító helyzetek, kapufák az elmúlt időszakban nem mentek be, azok most befelé pattannak. A Debrecen meg megfelelő, "lelkes" alany a sok gólos nyíltabb mérkőzéseknek, ezt Pakson is láthattuk, ahol 3-3 -as remi sikeredett kettejük között. A Debrecen is megy előre bátran, de a hátsó alakzatát egyáltalán nem sikerült megszilárdítania, a legutóbbi bajnokikon láthattuk, mind a Budapest Honvéd, mind az Újpest ellen, hogy képesek teljesen összezavarodni a Cívis város képviselői, akik mindkét fővárosi alakulat ellen beszedtek három gólt. A debreceni kapuban is lehetnek érdekességek, Grófnak ugyanis az elmúlt napokban született meg a kisgyermeke, kérdés mennyire viszi el a gondolatait, illetve spannolja fel jó irányba a portást e remek történés.

A Paks tehát úgy néz ki rátért a Bognár Gyuri által kitaposott, helyes ösvényre és megint normális, paksi mértékkel mért gólgyártásra kapcsolt, ami szerintem Debrecenben sem fog leállni, pláne a Loki stílusát és védelmét ismervén.

DVSC Debreceni - Paksi SE: Paksi SE által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp