Bevallom férfiasan, láttam, hogy e meccs kapcsán már két előzetes is született, szóval senkit sem bíztatnék, hogy olvasson el egy harmadikat is. Már csak azért sem, mert Tittit és Szigót ismerve minden lényeges információ megtalálható bennük.

Én bevallom azt is, hogy Paks meccsen már vakon overezek, már nem nézem hogy otthon vagy idegenben, már nem nézem, hogy kik játszanak és kik nem, már nem nézem, hogy Bognár épp eltiltott vagy nem, de azt sem nézem, Böde épp csatár vagy nem, semmit sem nézek. Csak azt nézem, hogy milyen line-t válasszak az overhez. Korábban, amíg a bukik jobb szorzókat adtak, elég volt a 2,5-ös 3.0-ás AH-s line, most már kell a 3,5-ös meg a 4,5-ös is sokszor.

Most bátor leszek, hisz a DVSC legalább annyira az overek csapata. Mikor Huszti meglépett (totál nem edzőnek való, főleg nem egy DVSC-stílusú csapathoz, de ezt majd talán máskor bővebben). Egyből nyomtak egy brutál overt a Kispesttel, aztán már az új trénerrel Újpesten egy 3-1-es zakó, de ott a Lokiból a kiállítás bekavart.

Azt tények támasztják alá, hogy a 2,5-ös line-tól kezdve egészen a 6,5-ösig e két csapat tolta a legtöbb overt a magyar élvonalban. Nem is véletlen. A DVSC védekezése kalap sz... szóval rossz. Már a nyári AS Roma elleni meccsen bevéstem az agyamba, hogy over, over, over, amit a Loki ott is védekeztés szinten művelt, hát az kabaré volt. A Paks meg egy gólgyár. Nagyon egyszerű és nagyszerű foci ez. Sokszor nézem a Paks-ot, és igazából mindig az fogalmazódik meg bennem, hogy bakker, milyen egyszerű játék ez, a többi csapat miért nem ezt hozza??? Hát ja, de a Paks show-t csinál, és ez bizony érezhető, mert nem csak a lőtt, a kapott gólok száma is az egekben van. Két elöl-hátul gólképes csapat, szóval reális esély van, hogy minimum 5 gólt látunk délután. Mondjuk kora délután, de a Puskás ellen is korán játszott a Paks, és ott is potyogtak a gólok.

DVSC Debreceni - Paksi SE: Gólok száma - Felett/alatt tipp