Egyre lejebb csúszik a tabellán a Freiburg együttese, míg a Leverkusen egyre feljebb. Amelyik csapat itt ma nyer az biztosan a harmadik helyen telel, ugyanis a két csapat között mindössze két pont van.

A Freiburg jelenleg a hetedik helyen áll, köszönhetően kiváló szezonrajtjának. Pár fordulóval ezelőtt valósággal kiütötték az edzőt buktatni szándékozó Gladbachot, de annyira balf**zul csinálta a Gladbach, hogy végül nem lett belőle semmi. Rekordot döntött Sallai Roland együttese, korábban egy csapat se tudott idegenben 25 perc alatt öt gólt szerezni. Ha azt a mérkőzést kivesszük, akkor vereség a Frankfurttól, a Bochumtól, illetve a Hoffenheimtől is. Legutóbb ikaz az Union Berlin ellen. A jó kezdés után némileg visszaestek és a veretlenség elvesztése óta 0-1-4-es mérleggel állnak. Muszáj lesz visszatérjenek arra az útra, mint a szezon elején, hiszen egy esetleges sikeres szezon is elúszhat számukra.

A Leverkusen egyre jobban teljesített a Ferencváros elleni mérkőzésig, de ott valami történt a csapatnál. Rá pár napra 2-5 Frankfurtban, majd 2-2 a Hoffenheim ellen. Itt is megtört a lendület, de igazából a Fradi elleni mérkőzés nem osztott, nem szorzott. Csoportelsőként meglett a továbbjutás, míg a bajnokságban is jelenleg a harnadik helyen állnak. Sőt, egy esetleges győzelemmel megközelíthetik az idén is nagyon gyenge Dortmundot, akik tegnap a Hertha otthonában kaptak ki 1-0-ás vezetésről. A bajnoki cím eldőlt, igazából a második és harmadik hely a kérdéses, illetve az, hogy a Fürth mellett melyik csapat fog kiesni. Bayer győzelmet várok, remélem nem egy olyan mérkőzés lesz ez is, amikor a tippemnek gyakorlatilag esélye sem lesz.

SC Freiburg - Bayer Leverkusen: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp