Jön az év utolsó meccse, a Bilbao és a Betis is beleadhat anyait-apait, aztán lehet menni egy picikét pihenni. Persze nem sokat, nincs olyan sok ideje pihenni a srácoknak, mint mondjuk itt nálunk. Nem is gondolnám, hogy ők úgy tekintenek erre a meccsre, hogy itt valami lezárul. Semmi sem zárul le, maximum az év, de elröppen az a pár nap, ők közben edzegetnek, január elején pedig űzik tovább.

A Bilbao-Betis meccsen alapvetően nem igazán jó ötlet a déliekre fogadni. A tradíciók miatt főleg. Tegnap is láthattuk a Sevilla sem játszott jól, aztán mégis nyert. Itt is bőven benne van, hogy Inakiék kétszer elszöknek egy-egy kontrával, aztán lőnek kettőből kettőt.

Viszont a Bilbao idén annyira nem magabiztos. Nem ontják a gólokat. Közben a stabilitásnak is adott egy pofont a koronavírus, hisz Inigo MArtinez valamint Simón kapus is kidőlt. A két legfontosabb láncszem hátul, és akkor jön hozzá az, hogy Dani Garcia pedig összeszedett egy eltiltást, ő azért fog hiányozni. Kár, mert ha nem eltiltott, neki tuti lett volna a sárga lap...

Lényeg a lényeg, három igencsak fontos játékos hiányzik a Bilbao együtteséből, amely idén nem igazán tud nyerni. Minden második bajnokijuk iksz. Ha lenne Simán és főleg Inigo, szerintem ezt is ikszre húznám, de így inkább a Betis felé billen a mérleg nyelve. Más kérdés, hogy itt is inkább a DNB-t, vagy a sokkal biztosabb ikszkettőt javaslom.

Viszont én elmegyek a DNB felé, hisz a Betis-nél nincs eltiltott fura módon, nincs sérült kulcsjátékos, és elég jó a forma is. A Betisnek ebben az idényben összejöhet az áhított BL, amiért Fekirt idehozták. Nagyon úgy tűnik, ezt a top4-et vagy most hozzák össze, vagy soha.

Athletic Club Bilbao - Real Betis: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp