Azt a kutya mindenit neki, ahogy nagyfater mondta anno! Én ilyen 2.50-max 2.70-re gondoltam, amikor ezt az opciót kerestem, és próbáltam fejben szorzót társítani mellé. Ehellyett kapunk egy masszív 3.50-et, ami aztán tényleg nagyon korrekt.

Ok, tudom, hogy a Madridból jó páran karanténba kerültek, köztük kulcsemberek, mint Modric vagy Alaba. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy akkor vége mindennek, kikap a Madrid, de a Madridnál azt is nézni kell, kik léphetnek pályára. Courtois előtt Lucas és Mendy széleken, Militao talan Nachóval belső védőt játszik. Kroos mellett Camavinga és Valverde, nem rosszabb, mint egy Modric-Casemiro páros fáradtan. Elöl Benzema, mellette Vini Jr és ha minden igaz, Hazard.

De azt se felejtsük el, hogy a Bilbao rosterét is megfaragta a Covid, Inigo Martinez és Unai Simón esett ki, a kapus és a legfontosabb játékos, a kapitány, a belső védő. Inigo nélkül azért lehetnek bajok hátul, ahogy voltak a Betis elleni meccsen. A Betis igazából sokkal jobb volt (legalábbis mindenben, kivéve a gólok számát), de alkövette azt a hibát, hogy amikor 1-0-ról 1-2-re alakította az állást, labdát és területet is adott a Bilbaónak. Püff neki, 3-2. Fekirék kikaptak, egy sima 3 pontot szórtak el, de ilyen a Betis, ezért szeretjük. Viszont nem volt túl acélos a Bilbao, könnyen, sokszor túl könnyen lehetett ellene helyzetet kialakítani, minőségi helyzeteket. A Betis 16 lövéséből 8 kaput is talált, látszott Inigo hiánya. Szerintem a Madrid sem rosszabb, mint a Betis, és az tutifix, hogy a Bilbao a meccs elején kontrákra játszik majd a két Williams-szel. A Madridban lesz sok friss játékos (relatíve friss), és annyiban a koronavírus Ancelotti segítségére van, hogy ő magától nem rotálna, most pedig nem tehet mást. És nézzétek meg, abből is jól jönnek majd ki, mert Valverde piszok jó focista, ahogy Camavinga is. Benzema és Vini Jr meg ontja a gólokat, és mivel Inigo nincs, nem lepődnék meg, ha mondjuk Militao is bólintana egyet.

Athletic Club Bilbao - Real Madrid: Real Madrid mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp