Érdemes figyelni a PL ezen szakaszát, hiszen nem elég hogy 2-3 naponta meccseket rendeznek az ünnepek alatt, mert ez a "hagyomány" és azt nem szakíthatja meg semmilyen világválság a shownak mennie kell tovább, Hamilton szavaival élve "Cash is king".

Jelen pillanatban két meccs lesz elhalasztva a Boxing Day-ről, és olyan információk szivárogtak ki, hogy az Everton is kérte, a meccsük halasztását, amit a PL fejesei visszadobtak. Mivel továbbra sincs pontos információ mely esetekben engedélyezett a halasztás, és lényegében csak a Pool közöl bizots infókat mely játékosai estek ki Covid fertőzés miatt, ezért nehéz behatárolni melyik csapat pontosan milyen helyzetben van, viszont a halasztást kérők ellen érdemes fogadni.

Benitez nyilatkozata alapján 6 sérült játékosuk van és 5 fertőzőtt, elérhető 9 senior játékosuk 3 kapus és a keret többi részét fiatalok fogják alkotni. Már a Chelsea ellen is egy elég vérszegény kezdőt tudott összerakni, ahol csak Pickfordnak és a hatalmas szerencséjüknek köszönhetik a megszerzett pontjukat. Amúgis idén ez az Everton bűngyenge, Calwert Lewin hosszú ideje sérült, Richarlison elég kevés, Benitez érkezését már nehezen fogadta be a szurkolók gyomra, úgy gondolom nehéz úgy szép eredményt elérni, hogy a szurkolóid fele a bukásod várja. Tehát összegezve: van egy gyenge formában lévő csapat, egy mondhatni kirúgás szélén álló edző és ezekhez hozzájön a halasztási kérelem sérültekre/fertözöttkre hivatkozva.

Burnleynek nagyon kellenek a pontok, hiszen vonal alatt vannak jelen pillanatban is, egy ilyen lehetőséget kötelező számukra kihasználni, ha lesz meccs egyértelműen ők a mérkőzés esélyesei, még viszonylag jó szorzón fogható a hazai odds, a meccs napjáig biztosan lennebb fog menni jelen információk tudatában. Ha lesz meccs szerintem ez sima hazai, de a DNB is jól fizet jelenleg, ezzel támadok.

Burnley - Everton: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp