50-50re belott meccsen altalaban az egyik oldalon van ertek a szorzoban es most sincs ez mashogy. Az elozetes format tekintve ugyan talan Humphries iranyaba billen a merleg, en megis Chizzy mellett foglalok allast.

Igazi vb menonek szamit Chizzy, nem hiszem hogy van olyan ember, aki el tudna felejteni tavalyi 5:0-s negyeddontos gyozelmet Gerwen ellen. Egyebkent is rendre a negyeddonto kozeleben jar az angol, Humphriesnel sokkal komolyabb ellenfeleket is meg szokott oldani, az elso meccs alapjan most is van boven olyan formaban, hogy robogjon tovabb. Nem sok kerdes volt holland ellenfele ellen sem, amikor kellett nagyon stabil volt Chizzy, fontos pillanatokban szepen jottek a duplak is es az egesz meccsen is koron belul (3/1) dobta a kiszallokat.

Humphries is jo kis jatekossa valt az evek soran, de kozel sem olyan biztos a keze a fontosabb pillanatokban. Elso meccsen nem igazan volt nehez dolga, egy 82-es atlagot kellett legyoznie, bemelegitesnek pont jo volt.

Egymas ellen is Chizzy dominancia van, bar egyetlen gyozelmet Humphries a legutolso meccsukon szerezte, egy kielezett 10:9-es csataban. Azert szettekre megy a jatek, ami miatt tobb kulcs pillanat van egy meccsen belul, ami Chizzy javara szolgalhat. Nincs tul nagy kulonbseg kettejuk kozott, a top jatekukat osszehasonlitva viszont egyertelmuen Chisnall a jobb. Egy szoros meccset varok, ahol repkedni fognak a maximumok meg a magas kiszallok. Ilyen oddskiosztasnal nem tudom otthagyni a hobortos Chizzyt, barmi is legyen a vege..

Chisnall, Dave - Humphries, Luke: Match Odds - Mérkőzés tipp