Nem szivesen fogadok Aspinall ellen, de az elozo koros teljesitmenyek alapjan Rydz oldalan van az ertek.

Vegletekig kielezett meccsen jutott tovabb Aspinall, aki a tapejeibol kiindulva nem tejesen egeszsegesen jatszik a vilagbajnoksagon. Ha valaki dartsozik, az tudja mennyire befolyasolja egy ilyen a teljesitmenyt, az elengedesbe ha hiba csuszik szetcsuszhat az egesz jatek es nagy homalyok johetnek jatek kozben. Latszott ez Asp jatekan Murnan ellen is, ott meg eleg volt ez a hullamzo teljesitmeny, viszont Rydz ismet remek formaba lendult es ellene valoszinuleg keves lesz ez.

Ket meccsen van tul Rydz, mindkettot siman nyerte szett veszteseg nelkul. Az elso korben azert nem volt nehez dolga, japan ellenfele nem nagyon talalta a tablat. Dolan aztan dobott neki egy 100-as atlagot, de Rydz 102-je na meg a 64%os kiszallozasa ellen nagyon keves volt ez is. Nyilvan nem kotelezoen ugyanezt a jatekot hozza majd Callan, de ha csak a kozeleben lesz ezeknek a szamoknak, mar komoly esellyel indul Aspinall ellen. Egyebkent is remek szezonja van Rydznek, tobb Players Championship fordulot is nyert, februarban pont Aspinallt verte az elodontoben, majd Claytont donto legben tudta felulmulni. Oktoberben is nyert meg PC fordulot, ugyhogy tenyleg azt lehet mondani, hogy jo elojelekkel varja a harmadik koros meccset.

Egyszer talalkoztak eddig, a mar emlitett februari PC meccs 7:2-es Rydz sikerrel zarult. Most is el tudok kepzelni akar egy nagyobb kulonbseget is, siman benne van egy 4:1/4:2 Rydz javara.

Aspinall, Nathan - Rydz, Callan: Match Odds - Mérkőzés tipp