Ha valamikor, akkor most igazán jó esélye nyílhat a hazai együttesnek arra, hogy megszorongassa a francia sztárcsapatot. Egy rakás hiányzója lesz a párizsi klubnak, és a mérkőzés kezdéséig simán benne van, hogy újabb és újabb játékosok kerüljenek fel a maródiak listájára.

A Vannes csapata jelenleg a National 2-ben szerepel, ami a francia negyedosztály. A csapat korábban szerepelt a másodosztályban is, és a kupában is aratott egy-két szebb győzelmet, de még soha nem sikerült legyőzzenek nagyobb csapatot. Az 1998-ban alapított klub a 2008-2009-es kiírásban egészen a döntőig menetelt, ott a Bordeaux csapata győzte le őket. A negyedik vonalban 4-6-3-as mérleggel állnak a középmezőnyben, nem rúgnak és nem is kapnak sokat. Azért az sokat számít, hogy a védelem nem kap minden jött-ment csapattól sokat, így talán lehet esélyük arra, hogy elkerüljenek egy csúnya kiütést.

A párizsi klubnál Messi, Bernat, Sergio Rico és Bitumazala tesztje is pozitív lett, és január 9-ig Neymar is Brazíliában lábadozik. Mellettük még Draxler és Kimpembe játéka is kérdéses, de a jó hír, hogy legalább Mbappé pályára léphet (bajnokin eltiltását töltötte). Mellette valószínűleg Icardi kezdhet, akinél kérdéses, hogy melyik mérkőzése lehet az utolsó párizsi színekben. Hét játékosát tervezi eladni a PSG a pénzügyi fair play miatt, ezért várhatóan olyanok léphetnek pályára, akik akár távozhatnak is, így pedig akár egy szép búcsú is összejöhet a játékosoknak. Éppen ezért a rengeteg hiányzó miatt is azt gondolom, hogy simán nyerhet a PSG, akiknél rengeteg játékos bizonyítási vágytól függ. Mindenki szépen akar búcsúzni és ha megkapják a lehetőséget, akkor nem kérdés, hogy élhetnek is vele.

A tippem az, hogy nyer a PSG, legalább négy gólt szerezve.

Vannes - Paris SG: Paris SG által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp